Hírek

Kikaptak U19-eseink a BVSC-től

2022.04.27.
A bajnokság tizenkilencedik fordulójában a BVSC-t látta vendégül U19-es keretünk.

Kikaptak U19-eseink a BVSC-től

Rosszul kezdődött a találkozó, mert a 10. percben Czékmányról pattant a saját kapunkba a labda. A folytatásban is a BVSC támadott többet, de nekünk is voltak egyenlítési lehetőségeink. 
Fordulás után azonban a BVSC Kovács T., Terdik és Kesselbauer egy-egy találatával, magabiztosan, 4-0-ra győzött. 
Csepel Utánpótlás SE - BVSC-Zugló 0-4 (0-1)  
Hollandi út, vezette: Újhelyi N. 
CSUSE: Bognár D., Gyergyói, Borbély Bence (Szén Á. 61.p), Horváth Á., Varga Z. (Müller 75.p), Szikszai, Fehér D., Kmetz, Czékmány (Balla 71.p), Tanács, Kerner (Kaposvári 75.p)  
BVSC: Oláh, Kanyó, Czvikovszky (Matuz 80.p), Kesselbauer, Szilágyi Zs. (Kovács G. 46.p), Kovács T. (Terdik 70.p), Kécza, Zöld, Bócz (Kuncz 64.p), Borsos, Végh (Holman 46.p) 
Gólszerzők: Czékmány 10.p (öngól), Kovács T. 60.p, Terdik 77.p, Kesselbauer 90.p  
Sárga lapok: Gyergyói 40.p, Kerner 47.p, Szikszai 50.p, Horváth Á. 62.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Ellenfelünk a legerősebb összeállításával érkezett, tőlünk pedig meghatározó játékosok hiányoztak, ezáltal tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Egy jó iramú mérkőzésen, szervezetten játszva, hetven percig szoros meccset játszottunk, de a végére elfáradtunk és kijött a két csapat közötti jelenlegi különbség. Előrefelé játékban és labdabirtoklásban kevesek voltunk, így nem tudtunk pontot szerezni."
Hajrá Csepel! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület