Hírek

Kikaptak U15-öseink az UTE-tól

2021.05.13.
A bajnokság huszonharmadik fordulójában az UTE-t látta vendégül U15-ös csapatunk.

Kikaptak U15-öseink az UTE-tól

A listavezető ellen sem feltartott kézzel léptek pályára a mieink és jól védekeztek. A 16. percben egy véleményes büntetőből Takó talált a kapunkba. 
A 65. percig újabb gól nem született, ám ezután három is, Birkás-Kováts duplázott, valamint Takó megszerezte második találatát, amivel kialakult a 0-4-es végeredmény. 
Csepel Utánpótlás SE - UTE 0-4 (0-1) 
Hollandi út, vezette: Zsilkó G. 
CSUSE: Jakabó-Szentpétery, Bándy, Németh R. (Galuska 53.p), Kovács B. (Siklósi 57.p), Harmati, Müller, Török M., Gazdafi M., Bacsó, Béres, Jusztin (Chiorean 41.p)  
UTE: Posta, Pankucsi (Román 41.p), Demeter (Holló 41.p), Henn (Richter 41.p), Baranyai (Birkás-Kováts 41.p), Takó, Puhnyák, Juhász D., Losonczki (Molnár G. 41.p), Bősze, Fekete B.  
Gólszerzők: Takó 16.p, 72.p, Birkás-Kováts 65.p, 69.p  
Sárga lapok: Müller 40.p, Chiorean 50.p ill. Takó 36.p  
Rebecsák Szilárd vezetőedző: "Alapvetően elégedett vagyok a srácokkal, hiszen 15 perccel a vége előtt csak egy véleményes tizenegyessel tudott vezetni a bajnokság első helyezettje. A második gól viszont eldöntötte a mérkőzést és ebben mindenképpen fejlődnünk kell, hogy ne lógassuk ilyenkor a fejünket, mert rögtön kaptunk még rá kettőt. Védekezésből támadásba átmenetben szintén előre kell lépnünk, mert egy ilyen szintű csapat ellen nagyon döcögött. Illetve labdartartásban is bőven van még hová fejlődnünk. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy honnan indultunk és ugye azért mégiscsak egy Újpest volt az ellenfél. Gratulálok a fiúknak!" 
Hajrá CSUSE! 

További cikkek:

Túra
Kikapott a Budai FC-től felnőtt csapatunk
2022.05.11.
A BLSZ II. osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában a második helyen álló Budai FC vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...
Túra
4-1-re nyert az U15
2022.05.11.
Az U15-ös bajnokság huszonnegyedik fordulójában a Gerrzo otthonába látogatott a CSUSE. ...
Túra
Véget ért az U13-as tornasorozat tavaszi fele
2022.05.11.
Az utolsó idei U13-as tornán a KISE-vel és a Pestszentimrével mérte össze erejét U13-as csapatunk. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület