Hírek

Kikaptak U15-öseink a Grundtól

2021.03.21.
A bajnokság tizenhatodik játéknapján a Grund otthonában léptek pályára U15-öseink.

Kikaptak U15-öseink a Grundtól

Nem kezdődött jól a mérkőzés, mert Hodi góljával már a 4. percben vezetett a házigazda. A folytatásban is jobbára az ő akaratuk érvényesült, hiszen Tóth K. négyszer, míg Dicső egyszer volt eredményes, amire mi mindössze egyszer, Török M. góljával válaszoltunk, így 6-1-es vereséget szenvedtünk.  
Grund 1986 FC - Csepel Utánpótlás SE 6-1 (2-0) 
Grund pálya, vezette: Kasper T.
Grund: Gombócz, Molnár Á., Duló, Sztrikinácz, Bodnár L., Hermel (Kiss B. 46.p), Tóth K., Maháti, Hodi (Dicső 41.p), Tóth Gy., Dömötör (Tremmel 41.p) 
CSUSE: Jakabó-Szentpétery, Bándy, Chiorean (Jusztin 23.p), Kovács B. (Galuska 56.p), Harmati, Müller, Török M., Németh R., Bacsó, Béres, Gazdafi M. 
Gólszerzők: Hodi 4.p, Tóth K. 30.p, 46.p, 75.p, 80.p, Dicső 60.p ill. Török M. 73.p 
Sárga lapok: Maháti 26.p ill. Török M. 60.p 
Rebecsák Szilárd vezetőedző: "Sajnos a mérkőzés elején egy rossz helyezkedés miatt hamar hátrányba kerültünk. Ezután viszont a következő 25-30 percben mi domináltunk, mezőnyben is sok szép és tudatos dolgot csináltunk illetve több helyzetet is kialakítottunk. Sajnos gólra nem tudtuk ezeket váltani, majd a félidő vége felé érzésem szerint egy több méteres lesgóllal 2-re növelte előnyét ellenfelünk. A második félidőben mezőnyben már kevesebbet mutattunk, nem tudtuk elől megtartani a labdákat, nem tudtunk védekezésből támadásba felfejlődni annyiszor, amennyiszer kellett volna. Egy szép gólt azért sikerült szereznünk, amire mindenképp rászolgáltunk. Az eredmény ellenére nem járunk már messze attól, hogy az erősebb csapatokat is jobban megszorongassuk. Mezőnyben kezdünk helytállni, de még sok hibát követünk el ahhoz, hogy az ilyen meccseken nyerni tudjunk." 
Hajrá CSUSE! 

További cikkek:

Túra
Döntetlent játszott női csapatunk a Nimróddal
2021.05.06.
A korábbról elhalasztott Nimród elleni mérkőzését, szerdán pótolta be női csapatunk. ...
Túra
Egy lépésre az aranyéremtől futsalos lányaink
2021.05.06.
A női futsal NB II Nyugati csoport utolsó előtti játéknapján a Dunaújvárost látta vendégül a CSUSE. ...
Túra
Döntetlent játszott női csapatunk Zalaegerszegen
2021.05.06.
A női NB II Nyugati csoport huszonnegyedik játéknapján Zalaegerszegre utazott a CSUSE. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület