Hírek

Kikaptak U15-öseink az UTE-tól

2022.03.17.
Az elsõ idei bajnoki mérkõzésén az UTE otthonába látogatott U15-ös keretünk.

Kikaptak U15-öseink az UTE-tól

A 20. percig kellett várni az elsõ gólra, amit Tasnádi révén a hazaiak szereztek. Mezõnyben kiegyenlített volt a párharc, azonban a kapu elõtt ezúttal az UTE volt a határozottabb és a második félidõben Román, valamint Cserkuti újabb egy-egy találatával 3-0-s vereséget szenvedtünk.   
UTE - Csepel Utánpótlás SE 3-0 (1-0) 
Újepst, vezette: Nagy G. 
UTE: Kis M., Berzsényi (Bús-Czimbor 48.p), Molnár G. (Eichenwalder 55.p), Henn (Szõke 48.p), Horváth Á., Tasnádi, Cserkuti, Román, Richter, Holló, Buza 
CSUSE: Bacsa, Kovács B., Bándy, Németh R., Bíró (Prisztál 70.p), Béres, Galuska, Kovács Cs., Bacsó, Béky, Siklósi (Vadász 41.p) 
Gólszerzõk: Tasnádi 20.p, Román 65.p, Cserkuti 72.p  
Sárga lapok: Bándy 54.p, Németh R. 77.p 
Rebecsák Szilárd vezetõedzõ: "Megérdemelt hazai gyõzelem született. A védõink kisebb hibáktól eltekintve tették a dolgukat, viszont középpályán és elõl nem tudtunk felnõni az ellenfél szintjéhez."
Hajrá Csepel! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet