Hírek

Kikaptak U15-öseink az UTE-tól

2021.05.13.
A bajnokság huszonharmadik fordulójában az UTE-t látta vendégül U15-ös csapatunk.

Kikaptak U15-öseink az UTE-tól

A listavezetõ ellen sem feltartott kézzel léptek pályára a mieink és jól védekeztek. A 16. percben egy véleményes büntetõbõl Takó talált a kapunkba. 
A 65. percig újabb gól nem született, ám ezután három is, Birkás-Kováts duplázott, valamint Takó megszerezte második találatát, amivel kialakult a 0-4-es végeredmény. 
Csepel Utánpótlás SE - UTE 0-4 (0-1) 
Hollandi út, vezette: Zsilkó G. 
CSUSE: Jakabó-Szentpétery, Bándy, Németh R. (Galuska 53.p), Kovács B. (Siklósi 57.p), Harmati, Müller, Török M., Gazdafi M., Bacsó, Béres, Jusztin (Chiorean 41.p)  
UTE: Posta, Pankucsi (Román 41.p), Demeter (Holló 41.p), Henn (Richter 41.p), Baranyai (Birkás-Kováts 41.p), Takó, Puhnyák, Juhász D., Losonczki (Molnár G. 41.p), Bõsze, Fekete B.  
Gólszerzõk: Takó 16.p, 72.p, Birkás-Kováts 65.p, 69.p  
Sárga lapok: Müller 40.p, Chiorean 50.p ill. Takó 36.p  
Rebecsák Szilárd vezetõedzõ: "Alapvetõen elégedett vagyok a srácokkal, hiszen 15 perccel a vége elõtt csak egy véleményes tizenegyessel tudott vezetni a bajnokság elsõ helyezettje. A második gól viszont eldöntötte a mérkõzést és ebben mindenképpen fejlõdnünk kell, hogy ne lógassuk ilyenkor a fejünket, mert rögtön kaptunk még rá kettõt. Védekezésbõl támadásba átmenetben szintén elõre kell lépnünk, mert egy ilyen szintû csapat ellen nagyon döcögött. Illetve labdartartásban is bõven van még hová fejlõdnünk. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy honnan indultunk és ugye azért mégiscsak egy Újpest volt az ellenfél. Gratulálok a fiúknak!" 
Hajrá CSUSE! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet