Hírek

Kikaptak U15-öseink a Szigethalomtól

2021.04.21.
U15-ös csapatunk kedden játszotta le a Szigethalom elleni meccsét.

Kikaptak U15-öseink a Szigethalomtól

A vezetést Nyiri révén a vendégek szerezték meg, azonban Török M. a 18. percben egyenlített. A félidõ elõtt Szakállas találatával újra a Szigethalomnál volt az elõny. 
Fordulást követõen Feigl egyszer, míg Kincse kétszer talált a kapunkba, így 5-1-es vereséget szenvedtünk el. 
Csepel Utánpótlás SE - Szigethalom SC 1-5 (1-2) 
Hollandi út, vezette: Guttyán R. 
CSUSE: Jakabó-Szentpétery, Bándy, Németh R., Kovács B., Harmati, Müller (Siklósi 51.p), Török M., Gazdafi M., Bacsó, Béres A., Jusztin (Galuska 51.p) 
Szigethalom: Berta (Székely 61.p), Maukner, Rádi, Bárdos (Mészáros B. 41.p), Dudás M. (Takács M. 55.p), Nyiri, Szakállas (Herczeg 48.p), Olajos (Kaspár 60.p), Feigl, Polyóka (Császár 41.p), Badak (Kincse 41.p  
Gólszerzõk: Török M. 18.p ill. Nyiri 17.p, Szakállas 23.p, Feigl 60.p, Kincse 68.p, 71.p 
Rebecsák Szilárd vezetõedzõ: "Eddigi legjobb félidõnket játszottuk egy élcsapat ellen. Teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Szigethalomnak, több szépen felépített támadással, rengeteg helyzetet alakítottunk ki. A helyzetkihasználásunk továbbra is hagy kívánnivalót mag után... Ettõl függetlenül a küzdeni akarás, egymás segítése, a taktikai dolgok betartása, a bátor játék mind, mind megvolt. Büszke vagyok a csapat minden játékosára, ez a mérkõzés rendben volt. Messzirõl indultunk, de lassan megérkezünk."
Hajrá CSUSE! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet