Hírek

Kikaptak a Női NB II-sek Felcsúton

2020.09.16.
A Puskás Akadémia otthonában lépett pályára legutóbbi mérkőzésén a CSUSE női NB II-es csapata.

Kikaptak a Női NB II-sek Felcsúton

A találkozót végig a hazaiak uralták. Sajnos, nem tudtunk komolyabb ellenállást tanúsítani, így megérdemelten nyert a Puskás. 
Puskás FC - Csepel UP SE 7-0 (2-0) 
Puskás: Pongrácz (Dewath 70.p), Ferencz (Janosütz 54.p), Veres (Bederna 54.p), Bokor, Nagypál, Kiss P., Krascsenics, Tamók (Lovász 54.p), Kovács E., Szűcs F. (Kajári 54.p), Mészáros D. 
CSUSE: Forgács, Méhes, Boda (Schuszter 63.p), Kókai, Pável, Mesterházi, Szarvas (Sinkó 77.p), Nagy B., Borsos (Helly 33.p), Tajti, Pápai (Mayer 46.p) 
Gólszerzők: Nagypál 19.p, Pápai 44.p (öngól), Kovács E. 57.p, 81.p, Janosütz 59.p, Krascsenics 62.p, Kiss P. 71.p 
Kincses Ernő vezetőedző: "Sajnos kijött, hogy amatőr csapat vagyunk. Amíg olyan előfordulhat, hogy a játékos a mérkőzés előtt 3 órával lemondja a fellépést vagy, hogy nem sportemberhez méltóan készülünk egy mérkőzésre, addig nem fogunk tudni előre lépni. Amíg játékosok, akár kezdőről vagy cseréről legyen szó, sétálgatnak a pályán, addig nincs miről beszélni. Sajnálom, hogy egyesek simán cserben hagyják a csapatot. Gratulálok a Puskás Akadémiának és miharabbi felépülést kívánok a súlyosnak tűnő sérülést szenvedő Méhes Krisztinának!" 
Hajrá CSUSE!

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület