Hírek

Kikapott felnőtt csapatunk

2022.04.08.
A BLSZ II. osztály tizennyolcadik fordulójában a Barca-Szent István otthonába látogatott felnőtt csapatunk.

Kikapott felnőtt csapatunk

Sajnos, a hazaiak sok esélyt nem adtak a mieinknek, mert a helyzeteiket jól kihasználva, 6-0-ra győztek. Bagyinszki háromszor, Mikulecz, Csoma-László és Ángyán pedig egyszer-egyszer lőtt a hálónkba.  
Barca EH-Szent István - Csepel Utánpótlás SE 6-0 (4-0) 
Rokk Sporttelep, vezette: Horváth D. (Szegedi R., Németh Zs.) 
Barca: Miklós, Ambrus, Nádasi, Laslau, Sziládi (Bődi 75.p), Kulcsár, Vastagh (Tamási 75.p), Bagyinszki, Csoma-László (Koncz 62.p), Ángyán, Mikulecz (Eczet 62.p) 
CSUSE: Gál D., Horváth Á., Strum, Gelics, Vágó, Györkei, Szikszai (Kmetz 71.p), Hegyes, Kerner (Tanács 46.p), Németh G. (Péli 58.p), Fehér D. (Budai D. 46.p) 
Gólszerzők: Mikulecz 13.p, Csoma-László 15.p, Bagyinszki 18.p, 56.p, 66.p, Ángyán 43.p 
Sárga lapok: Vastagh 29.p, Kulcsár 54.p ill. Péli 71.p 
Kiállítva: Vágó 77.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Teljesen rossz felfogással és kishitűen léptünk pályára ezen a mérkőzésen. Ennek meg is lett az eredménye. Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, de ez nem az "elfogadható" vereség kategória. Kicsit át kell állítani a fejeket ahhoz, hogy sikeresek legyünk a bajnokság hátralévő szakaszában!"
Hajrá Csepel!

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület