Hírek

Kikapott a Nimródtól felnőtt csapatunk

2021.09.23.
A BLSZ II. osztály második fordulójában a Nimród vendége volt a CSUSE felnőtt csapata.

Kikapott a Nimródtól felnőtt csapatunk

A bajnokság második fordulója egy gyors gólváltással indult, mert Vértes góljára Péli válaszolt. Ezután több nagy helyzetet is kidolgozott csapatunk, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott. 
A második félidőt nagyon megnyomta a Nimród és Tóth N. négyszer, míg Könczey egyszer talált a kapunkba, amire mi a 90. percben válaszoltunk, így 6-2-re kikaptunk egy olyan meccsen, ahol akár fordított eredmény is születhetett volna.  
Nimród SE - Csepel Utánpótlás SE 6-2 (1-1) 
Kelen Sporttelep, vezette: Gyarmati K. (Bánlaki M., Bányay Cs.) 
Nimród: Tycho, Könczey B., Szabó N. (Jánossy 46.p), Halász, Labundy, Vértes, Nemes (Tóth N. 46.p), Soóky, Könczey Zs., Szabó N., Fazekas 
CSUSE: Gál D., Szűcs B. (Budai 62.p), Strum, Péli (Varga Z. 57.p), Mészáros (Kékesi 56.p), Vágó (Rebecsák 56.p), Györkei, Gelics, Hegyes M., Németh G., Horváth Á. (Czékmány 68.p) 
Gólszerzők: Vértes 14.p, Tóth N. 53.p, 64.p, 68.p, 89.p, Könczey 60.p ill. Péli 27.p, Varga Z. 90.p 
Sárga lapok: Horváth Á. 13.p, Mészáros 24.p 
Kiállítva: Németh G. 67.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Az első félidőben 1-1-nél háromszor álltunk kapussal szemben. Ezekből a helyzetekből mégsem sikerült gólt szereznünk, így döntetlennel vonultunk a szünetre. A második félidőt borzasztóan kezdtük. Egy tíz perces rövidzárlatnak köszönhetően el is dőlt a mérkőzés és egy nyerhető találkozóból kínszenvedés, csúfos vereség lett a vége. Néhány dolgon változtatnunk kell, ha eredményesek akarunk lenni."
Hajrá Csepel! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület