Hírek

Jól teljesítettek csapataink az elmúlt fordulóban

2019.09.23.

Jól teljesítettek csapataink az elmúlt fordulóban

 

⚽️ A legkisebb nagypályás csapatunk, az U15, a hétközi ASI elleni nagyarányú győzelem után, a Pestszentimre ellen, 1:1-es döntetlent ért el hazai pályán. Közel álltunk a győzelemhez ez utóbbi mérkőzésen is, sajnos sok helyzetet kihagyott a csapat, de így is dicséret illeti a srácokat.

⚽️ Az U17-es gárdánk 6:3 arányban múlta felül a II. kerületet. A fiúk jó játékkal rukkoltak elő, esélyt sem adva az ellenfélnek. Szebbnél szebb gólokat láthattak a kilátogatók.

⚽️ Az NB2-es női csapatunk az Airnergy vendégeként szenvedett 1 gólos vereséget. A vezetést ugyan mi szereztük meg, de az ellenfél sajnos fordítani tudott.

⚽️ A Pest megyei I. osztályban ¾ pályán szereplő női alakulatunk is megkezdte az idei szezont a Kormányőr SE ellen. A bajnokság esélyese a papírformának megfelelően, győzni tudott otthonunkban, de dicséret illeti a nagyon lelkesen játszó csapatunkat.

⚽️ Férfi együttesünk 7:2-re verte a HÍD-UNIÓ SE-t. A mérkőzést a sok rúgott gólon túl, sok kihagyott helyzet is jellemezte, a védelmünk többnyire jól teljesített, igaz 2 alkalommal hibáztak, amiből gól is született. Külön szeretnénk kiemelni, hogy Bereczki Koppány megszerezte első felnőtt góljait, duplázni tudott a mérkőzésen.

Gratulálunk a kiváló teljesítményekhez! 
Hajrá Csepel!

További cikkek:

Túra
Hétvégi meccsdömping
2020.09.25.
A következő hétvégén sem unatkoznak majd a CSUSE játékosai. ...
Túra
Bihari Gábor és Joel Matondo a Budapest Honvéd U9-es csapatának volt a vendége
2020.09.23.
A Budapest Honvédnál két U9-es játékosunk vett részt próbajátékon. ...
Túra
Erzsébeten volt az első idei Bozsik Fesztivál
2020.09.23.
A mögöttünk hagyott hétvégén U7-es és U9-es Bozsik Fesztiválon vettek részt legkisebbjeink. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület