Hírek

Idegenben diadalmaskodott az U16

2019.05.13.

Andrási Zoltán, az U16 vezetője, értékelte a mérkőzést: „Mátyásföldön vendégszerepeltünk, elvárás a győzelem volt. Jól indult a találkozó, hamar 3 gólos vezetést szereztünk, utána sajnos jött egy buta kiállítás, ami kicsit megnehezítette a mérkőzést. A hazai csapat belelkesedett és a félidő végére 2 gólt is rúgtak. 4:2-es vezetéssel fordultunk. A szünetben átszerveztem a csapatot, rendeztük sorainkat. A 2. játékrészben sikerült újabb 3 gólt rúgni, így egyértelművé tettük melyik a jobb csapat. Sajnos ezen a mérkőzésen a játékunk döcögősen és lassan ment, ez köszönhető a rossz minőségű, göröngyös pályának. Ezúttal szeretném kiemelni pár játékosomat, akik átlag feletti teljesítményt nyújtottak: Barcsi, Bereczki, Buzás és Borbély Bence játéka dicséretet érdemel”.

Végeredmény: MLTC-CSUSE 2-7 
Gól: Bereczki 5, Buzás 2

Gratulálunk a csapatnak❗
Hajrá Csepel!

További cikkek:

Felnőtt csapatunk nehéz mérkőzésen aratott győzelmet!
2019.09.16.
Hétvégén a DINI SE csapatánál vendégszerepeltünk ...
Túra
Nagy örömmel vettünk részt a 40. Fut a Csepelen!
2019.09.16.
Sportágunk bemutatásával színesítettünk a rendezvényt, számtalan gyermeknek sikerült örömet szereznünk mini focipályánkkal ...
Túra
Nagyszerűen kezdtük a szezont!
2019.09.01.
Férfi csapatunk a 6:0-ra verte a Carvalho BLA-t! ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület