Hírek

Hétvégi beszámoló

2019.01.22.
Ismét eredményesen szerepeltek csapataink

Hétvégi beszámoló

 

Edzői beszámolók:

Kardos József (U7): "Az elmúlt hétvégéhez képest, úgy érzem, hogy még többet tudtak megmutatni a játékosaim a tudásukból. Törökbálinton egy nagyon nehéz mezőnyben, ahol MTK és a Mészöly Focisuli is képviseltette magát, igazán helyt tudtunk állni. A fejlődés a mutatott játékon túl az eredményességben is megmutatkozott: 2 mérkőzést megnyertünk. Gratulálok a csapatnak"

Váczi Dániel (U9): "Ismét egy remek tornán vehettünk részt Törökbálinton, melyen rengeteg tapasztalattal, élménnyel, örömmel lettünk gazdagabbak. Egy nagyon színvonalas torna volt, rengeteg nagynevű, ügyes csapattal találkoztunk. A fiúk ismét kitettek magukért, nagyon küzdöttek minden meccsen, a tudásuk legjavát adták. A csoportban egy döntetlennel kezdtünk és egy vereséggel sajnos. Az utolsó meccset mindenképp nyernünk kellett, hogy tovább juthassunk a csoportból. Ráadásul a csoport legerősebb csapata ellen kellett nyernünk, a Mészöly Focisuli ellen. A fiúk a tornán talán itt játszottak a legszebben, meg is nyertük a mérkőzést 3-1-re. Csoportmérkőzések után a Kelen csapata ellen nagy küzdelemben büntetőkkel győzelmet tudtunk szerezni és így következhetett az elődöntő. Ahol azzal a csapattal találkoztunk, akiket a csoportmérkőzésen megvertünk. Ezen a meccsen sajnos kikaptunk. A tornán először látszódott a fiúkon, hogy kezdenek egy kicsit fáradni. A bronzmeccsre viszont minden elismerés jár a fiúknak, nagyon ügyesen játszottak, remek egyéni teljesítmények születtek ezen a mérkőzésen, nem adták fel, hajtottak-küzdöttek, mindenképp érmet, kupát szerettek volna haza vinni, ami látszódott is a pályán. 2–1-re sikerült győznünk, amivel megszereztük a 3. helyezést, ami nagyon nagy eredmény egy ilyen erős mezőnnyel rendelkező tornán. A verseny elérte a célját: 6 remek mérkőzést tudtunk játszani, sok tapasztalatot, élményt szereztek a gyerekek. Köszönjük, hogy részt vehettünk ismét egy remek tornán! Hajrá CSUSE".

Horváth Zoltán (U11): "Hétvégén részt vettünk az idei első téli Bozsikon, ahol ismét lehetőséget kapott több kezdő játékosunk. Összeségében elégedett vagyok a játékunkkal, beleértve a kezdőket is . Időnként látványos passz-játékkal rukoltunk elő, viszont előfordultak ismétlődő hibák, amiket a következő edzéseken megbeszélünk, hogy az újabb tornákon kevesebb hibával tudjunk játszani".

Kalmár Adrián (U13): "Az U13-as korosztálynak ismét két fronton kellett helyt állnia. A téli Bozsikon az eredmények nem úgy jöttek, ahogy szerettük volna, viszont egyértelmű jelei mutatkoztak a fejlődésnek. Sok játékszituációt jól oldottak meg játékosaink, úgy, ahogy edzéseken gyakoroltuk őket. Dicséret jár például az alkalmazott kényszerítőkért, a kapus játékba történő bevonásáért. Építkezünk tovább, a fejlődés előbb-utóbb párosulni fog több jó eredménnyel is.

Eredményességre jó példa a mostani futsal forduló, ahol 3 meccsből 2-t nyertünk, 1 mérkőzésen szoros 2:1-es vereséget szenvedtünk. A játékosok nagyon ügyesen, technikásan, jó helyzetfelismeréssel játszottak, úgy érzem, hogy végre megtört a jég! Megmutattuk, hogy tudunk eredményesen is játszani. Szép volt fiúk! Hajrá CSUSE".

 

További cikkek:

Túra
Hétvégi meccsdömping
2020.09.25.
A következő hétvégén sem unatkoznak majd a CSUSE játékosai. ...
Túra
Bihari Gábor és Joel Matondo a Budapest Honvéd U9-es csapatának volt a vendége
2020.09.23.
A Budapest Honvédnál két U9-es játékosunk vett részt próbajátékon. ...
Túra
Erzsébeten volt az első idei Bozsik Fesztivál
2020.09.23.
A mögöttünk hagyott hétvégén U7-es és U9-es Bozsik Fesztiválon vettek részt legkisebbjeink. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület