Hírek

Hároméves a Csepel Utánpótlás Sportegyesület

2018.10.07.
Három évvel ezelőtti megalakulását ünnepelte a Csepel Utánpótlás SE a Hollandi úti Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont területén.

Hároméves a Csepel Utánpótlás Sportegyesület

 

A Csepel Utánpótlás SE három éves fennállásának alkalmából születésnapi ünnepséget rendezett a Hollandi úti Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont területén. Az ünnepségen – amelyre Borbély Lénárd, Csepel polgármestere is ellátogatott – az egyesület vezetői, edzői, az egyesületben futballozó gyermekek és szüleik vettek részt.

Borbély Lénárd polgármester köszöntőbeszédében elmondta, a Csepel Utánpótlás SE abból a 25 éve működő csepeli diáksport egyesületből nőtt ki, amelynek Jenei János volt az elnöke. Az önkormányzat célja három évvel ezelőtt egy olyan klub létrehozása volt, amely anyagi helyzettől függetlenül sportolási lehetőséget biztosít a kerületben élő gyermekek számára. A polgármester kitért arra, hogy a Csepel Utánpótlás SE nem a kerületben működő többi labdarúgó utánpótlás-egyesület ellenében jött létre.

Bejelentette, hogy a Napközis tábor területén hamarosan elkezdődik az egyesület sportpályájának és a hozzá tartozó öltözők építése, megvalósítva ezzel régi álmukat, hogy az egyesületnek saját otthona legyen. A Béke téri sportteleppel kapcsolatban elmondta, az egyesületnek még egy éves szerződése van a Csepel SC Alapítvánnyal. Megerősítette, ameddig ő a polgármester, nem fogja engedni, hogy ott lakóparkot létesítsenek, mert a Béke téri sporttelep közös értékünk.

A csepeli labdarúgás jövője a Csepel Utánpótlás SE-nél futballozó gyermekekben rejlik – zárta beszédét a polgármester. Az egyesület vezetősége átnyújtott a polgármesternek egy külön erre az alkalomra készített emlékzászlót, amelyet az egyesület minden tagja aláírt, valamint egy focimezt, hátán a 3-as számmal, utalva a három éves fennállásra. Az emlékmezt az egyesület alapító tagjai – Jenei János, Kálcsics Ferenc, Fazekas Attila – is megkapták. Ezután az edzők a kiemelkedő teljesítményt nyújtó gyermekeket díjazták. Jutalmat kaptak azok is, akik a legtöbbször vettek részt az edzéseken. A díjátadás után minden gyermek kapott egy piros Csepel-mezt.

Jenei János kérdésünkre elmondta, az egyesületben több edző foglalkozik a mintegy 400 gyermekkel. Kiemelte az óvodai programot, amelynek során a focizni vágyó óvodásoknak délelőtt térítésmentesen edzést tartanak. Továbbra is alapelv, hogy anyagi helyzettől függetlenül mindenki járhasson edzésre, ezért az egyesületi tagdíj 3000 forint, amelyet rászorultság esetén elengednek. Az ünnepség stílusosan egy jó hangulatú focimeccsel zárult, amelyen az egyesület felnőtt csapata mérte össze az erejét az edzők ellen. Az ünnepség díszvendége Telek András, a Ferencváros egykori válogatott labdarúgója volt.

Kapcsolódó galéria:

További cikkek:

Túra
Hétvégi meccsdömping
2020.09.25.
A következő hétvégén sem unatkoznak majd a CSUSE játékosai. ...
Túra
Bihari Gábor és Joel Matondo a Budapest Honvéd U9-es csapatának volt a vendége
2020.09.23.
A Budapest Honvédnál két U9-es játékosunk vett részt próbajátékon. ...
Túra
Erzsébeten volt az első idei Bozsik Fesztivál
2020.09.23.
A mögöttünk hagyott hétvégén U7-es és U9-es Bozsik Fesztiválon vettek részt legkisebbjeink. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület