Hírek

Gólzáporos meccsen nyert az U19

2021.10.28.
A bajnokság nyolcadik játéknapján a BVSC vendége volt az U19-es csapatunk.

Gólzáporos meccsen nyert az U19

Nem teketóriáztak sokat a felek, hiszen Kovács T. révén korán előnybe került a hazai együttes. Kmetz a 10. percben egyenlített, ám a 19. percben Nagy D. révén újra a hazaiknál volt az előny. Egy perc elteltével Varga Z. egalizált. 
Fordulást követően a mieink mindent egy lapra téve rohamoztak és Varga Z. újabb két, míg Strum egy alkalommal lőtt a hálóba és ezzel is dőlt a találkozó. 
De, hogy a hajrá mégis izgalmas legyen, arról gondoskodtak a csapatok, mert Márton K. előbb kozmetikázott az eredményen, majd Kékesi és Strum lőtt gólt, így már 7-3-ra vezettünk. A végeredményt végül a 92. percben Siklósi állította be és ezzel egy 11 (!) gólt hozó mérkőzésen sikerült begyűjtenünk a három pontot.  
BVSC-Zugló - Csepel Utánpótlás SE 4-7 (2-2) 
Tatai út, vezette: Kiss II. G. 
BVSC: Lukács, Kovács T., Siklósi G., Kanyó, Terdik, Holman (Kiss K. 62.p), Rechnitzer, Tánczos, Kesselbauer (Márton K. 46.p), Borsos (Czvikovszky 45.p), Nagy D. 
CSUSE: Bognár D., Tanács (Szén Á. 63.p), Strum (Kaposvári 87.p), Borbély Bence (Balla 68.p), Horváth Á., Kékesi (Jusztin 81.p), Varga Z. (Müller 85.p), Hegyes M., Kmetz, Czékmány (Borbély Balázs 87.p), Kerner (Gyergyói 46.p) 
Gólszerzők: Kovács T. 7.p, Nagy D. 19.p, Márton K. 62.p, Siklósi G. 92.p ill. Kmetz 10.p, Varga Z. 20.p, 53.p, 60.p, Strum 58.p, 70.p, Kékesi 68.p 
Sárga lapok: Kesselbauer 45.p, Czvikovszky 64.p ill. Kerner 40.p, Strum 55.p 
Kiállítva: Kmetz 64.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Szokásunkhoz híven, gólképesek voltunk a saját kapunk előtt is, így megint egy vízilabda eredmény született. Ezzel a sikerrel azt alapoztuk meg, hogy, ha a hátralévő két mérkőzésünket eredményesen vívjuk meg, akkor dobogón telelhetünk."
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel!

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület