Hírek

Gólnélküli döntetlent játszott az U15

2021.10.06.
Szombaton délelőtt a Szent Istvánt látta vendégül U15-ös csapatunk.

Gólnélküli döntetlent játszott az U15

A találkozó során végig a CSUSE akarata érvényesült, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, azonban a befejezésekbe rendre hiba csúszott. 
Mivel a vendégek sem lőttek a hálónkba, így 0-0-val ért véget a meccs és a mieink továbbra is a negyedik helyen állnak a tabellán.  
Csepel Utánpótlás SE - Szent István SE 0-0 
Hollandi út, vezette: Kőhalmi Gy. 
CSUSE: Bacsa, Béky (Nagy L. 73.p), Jakabó-Szentpétery, Bándy, Kovács Cs., Kovács B., Németh R., Béres, Chiorean (Galuska 60.p), Bacsó, Siklósi (Bíró 50.p) 
Szent István: Szabó K. (Lengyel 65.p), Németh L. (Sándor 65.p), Tóth Cs., Jordán, Bordás, Karacs, Hollósvölgyi (Varga B. 73.p), Budai M. (Papa 55.p), Kormány (Máté 55.p), Pallaghy-Bakos (Benedek 73.p), Bui 
Sárga lap: Szabó K. 40.p 
Rebecsák Szilárd vezetőedző: "A meccs képe alapján nyernünk kellett volna, hiszen legalább hét-nyolc alkalommal álltunk ziccerben az ellenfél kapusával szemben. Játékban is az ellenfelünk fölé nőttünk, ami bár az eredményben nem mutatkozott meg, mégiscsak örvendetes. Jó úton járnak a srácok, egytől-egyig sokat tesznek a közösbe, kezdünk igazi csapatként funkcionálni és a mentalitásunk is kezd hasonlítani arra, amit elvárnék. Azonban a helyzetkihasználásunkon túl, technikailag, illetve taktikailag is több hibával játszunk, ezekben fontos előrelépnünk."
Hajrá Csepel! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület