Hírek

Gólzáporos meccsen nyert az U19

2021.10.28.
A bajnokság nyolcadik játéknapján a BVSC vendége volt az U19-es csapatunk.

Gólzáporos meccsen nyert az U19

Nem teketóriáztak sokat a felek, hiszen Kovács T. révén korán elõnybe került a hazai együttes. Kmetz a 10. percben egyenlített, ám a 19. percben Nagy D. révén újra a hazaiknál volt az elõny. Egy perc elteltével Varga Z. egalizált. 
Fordulást követõen a mieink mindent egy lapra téve rohamoztak és Varga Z. újabb két, míg Strum egy alkalommal lõtt a hálóba és ezzel is dõlt a találkozó. 
De, hogy a hajrá mégis izgalmas legyen, arról gondoskodtak a csapatok, mert Márton K. elõbb kozmetikázott az eredményen, majd Kékesi és Strum lõtt gólt, így már 7-3-ra vezettünk. A végeredményt végül a 92. percben Siklósi állította be és ezzel egy 11 (!) gólt hozó mérkõzésen sikerült begyûjtenünk a három pontot.  
BVSC-Zugló - Csepel Utánpótlás SE 4-7 (2-2) 
Tatai út, vezette: Kiss II. G. 
BVSC: Lukács, Kovács T., Siklósi G., Kanyó, Terdik, Holman (Kiss K. 62.p), Rechnitzer, Tánczos, Kesselbauer (Márton K. 46.p), Borsos (Czvikovszky 45.p), Nagy D. 
CSUSE: Bognár D., Tanács (Szén Á. 63.p), Strum (Kaposvári 87.p), Borbély Bence (Balla 68.p), Horváth Á., Kékesi (Jusztin 81.p), Varga Z. (Müller 85.p), Hegyes M., Kmetz, Czékmány (Borbély Balázs 87.p), Kerner (Gyergyói 46.p) 
Gólszerzõk: Kovács T. 7.p, Nagy D. 19.p, Márton K. 62.p, Siklósi G. 92.p ill. Kmetz 10.p, Varga Z. 20.p, 53.p, 60.p, Strum 58.p, 70.p, Kékesi 68.p 
Sárga lapok: Kesselbauer 45.p, Czvikovszky 64.p ill. Kerner 40.p, Strum 55.p 
Kiállítva: Kmetz 64.p 
Németh Gábor vezetõedzõ: "Szokásunkhoz híven, gólképesek voltunk a saját kapunk elõtt is, így megint egy vízilabda eredmény született. Ezzel a sikerrel azt alapoztuk meg, hogy, ha a hátralévõ két mérkõzésünket eredményesen vívjuk meg, akkor dobogón telelhetünk."
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel!

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet