Hírek

Gólnélküli döntetlent játszott az U15

2021.10.06.
Szombaton délelõtt a Szent Istvánt látta vendégül U15-ös csapatunk.

Gólnélküli döntetlent játszott az U15

A találkozó során végig a CSUSE akarata érvényesült, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, azonban a befejezésekbe rendre hiba csúszott. 
Mivel a vendégek sem lõttek a hálónkba, így 0-0-val ért véget a meccs és a mieink továbbra is a negyedik helyen állnak a tabellán.  
Csepel Utánpótlás SE - Szent István SE 0-0 
Hollandi út, vezette: Kõhalmi Gy. 
CSUSE: Bacsa, Béky (Nagy L. 73.p), Jakabó-Szentpétery, Bándy, Kovács Cs., Kovács B., Németh R., Béres, Chiorean (Galuska 60.p), Bacsó, Siklósi (Bíró 50.p) 
Szent István: Szabó K. (Lengyel 65.p), Németh L. (Sándor 65.p), Tóth Cs., Jordán, Bordás, Karacs, Hollósvölgyi (Varga B. 73.p), Budai M. (Papa 55.p), Kormány (Máté 55.p), Pallaghy-Bakos (Benedek 73.p), Bui 
Sárga lap: Szabó K. 40.p 
Rebecsák Szilárd vezetõedzõ: "A meccs képe alapján nyernünk kellett volna, hiszen legalább hét-nyolc alkalommal álltunk ziccerben az ellenfél kapusával szemben. Játékban is az ellenfelünk fölé nõttünk, ami bár az eredményben nem mutatkozott meg, mégiscsak örvendetes. Jó úton járnak a srácok, egytõl-egyig sokat tesznek a közösbe, kezdünk igazi csapatként funkcionálni és a mentalitásunk is kezd hasonlítani arra, amit elvárnék. Azonban a helyzetkihasználásunkon túl, technikailag, illetve taktikailag is több hibával játszunk, ezekben fontos elõrelépnünk."
Hajrá Csepel! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet