Hírek

Fontos pontot szerzett felnőtt csapatunk

2022.05.26.
A BLSZ II. osztályú bajnokság utolsó előtti fordulójában az Ember-Előny otthonába látogatott felnőtt csapatunk.

Fontos pontot szerzett felnőtt csapatunk

Kiélezett csatát vívtak a felek úgy, hogy a hazaiak még a harmadik helyért is versenyben voltak a játéknap előtt. A 31. percben Csegedi révén előnybe került ellenfelünk, ám a szünet előtt Vágó góljával egyenlítettünk.
Fordulás után sem találtak fogást sokáig egymáson a gárdák és végül egy gyors gólváltással - előbb Bíró G., majd Kékesi helyezett a kapuba - zárult a mérkőzés, pedig több nagy lehetőségünk is akadt a lefújás előtt.
Ember-Előny SA - Csepel Utánpótlás SE 2-2 (1-1) 
Vilmos Endre Sportcentrum, vezette: Pusztai G. (Milavecz P., Török Zs.) 
Ember-Előny: Sopronyi (Zubány 46.p), Michl (Gaudi-Nagy 60.p), Dudás (Blazinovits 46.p), Kozma M., Csegedi, Kozma Z., Péntek (Erdei 77.p), Nevelős, Bíró G., Hatvani, Nagy L.  
CSUSE: Bognár D., Budai D. (Ficsór 46.p), Vágó (Tanács 81.p), Horváth Á., Gelics, Varga Z., Szikszai (Kékesi 68.p), Hegyes, Mercz (Péli 30.p), Szűcs B., Kerner (Fehér D. 70.p) 
Gólszerzők: Csegedi 31.p, Bíró G. 74.p ill. Vágó 44.p, Kékesi 76.p  
Kiállítva: Nagy L. 93.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Kétszer egyenlítettünk és a mérkőzés végén több "meccslabdánk" is volt, egy kultúráltan játszó ellenféllel szemben. Nem vagyok elégedetlen a pontszerzéssel, de a nagy helyzetek alapján, győzelmet szalasztottunk el..."
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület