Hírek

Fontos pontot szerzett felnõtt csapatunk

2022.05.26.
A BLSZ II. osztályú bajnokság utolsó elõtti fordulójában az Ember-Elõny otthonába látogatott felnõtt csapatunk.

Fontos pontot szerzett felnõtt csapatunk

Kiélezett csatát vívtak a felek úgy, hogy a hazaiak még a harmadik helyért is versenyben voltak a játéknap elõtt. A 31. percben Csegedi révén elõnybe került ellenfelünk, ám a szünet elõtt Vágó góljával egyenlítettünk.
Fordulás után sem találtak fogást sokáig egymáson a gárdák és végül egy gyors gólváltással - elõbb Bíró G., majd Kékesi helyezett a kapuba - zárult a mérkõzés, pedig több nagy lehetõségünk is akadt a lefújás elõtt.
Ember-Elõny SA - Csepel Utánpótlás SE 2-2 (1-1) 
Vilmos Endre Sportcentrum, vezette: Pusztai G. (Milavecz P., Török Zs.) 
Ember-Elõny: Sopronyi (Zubány 46.p), Michl (Gaudi-Nagy 60.p), Dudás (Blazinovits 46.p), Kozma M., Csegedi, Kozma Z., Péntek (Erdei 77.p), Nevelõs, Bíró G., Hatvani, Nagy L.  
CSUSE: Bognár D., Budai D. (Ficsór 46.p), Vágó (Tanács 81.p), Horváth Á., Gelics, Varga Z., Szikszai (Kékesi 68.p), Hegyes, Mercz (Péli 30.p), Szûcs B., Kerner (Fehér D. 70.p) 
Gólszerzõk: Csegedi 31.p, Bíró G. 74.p ill. Vágó 44.p, Kékesi 76.p  
Kiállítva: Nagy L. 93.p 
Németh Gábor vezetõedzõ: "Kétszer egyenlítettünk és a mérkõzés végén több "meccslabdánk" is volt, egy kultúráltan játszó ellenféllel szemben. Nem vagyok elégedetlen a pontszerzéssel, de a nagy helyzetek alapján, gyõzelmet szalasztottunk el..."
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet