Hírek

Fontos felnõtt gyõzelem a Rákosmente II ellen

2021.04.21.
A bajnokság huszadik fordulójában a Rákosmente második számú csapatát látta vendégül felnõtt csapatunk.

Fontos felnõtt gyõzelem a Rákosmente II ellen

Már a 12. percben megszereztük a vezetést Mercz találatával, azonban Kampó és Nagy P. révén fordított a második helyen álló ellenfelünk. A félidõ vége elõtt Szûcs B. góljával egyenlítettünk, majd fordulást követõen Mercz, Péli és Horváth Á. volt eredményes, így egy nagyon fontos mérkõzésen nyertünk 5-2-re. 
Csepel Utánpótlás SE - Rákosmente FC II 5-2 (2-2) 
Hollandi út, vezette: Fekete L. (Busai A., Szepesi Sz.) 
CSUSE: Mohácsi, Szén Sz. (Rebecsák 46.p), Péli (Baráth 84.p), Mészáros, Hegyes M. (Sehu 78.p), Czékmány (Kékesi 46.p), Németh G., Nasanjargal (Gelics 46.p), Szûcs B., Horváth Á., Mercz 
Rákosmente: Pomázi, Veress, Kárpáti (Berta 74.p), Nagy P. (Szaszkó 74.p), Laczházi, Kampó, Ales (István B. 56.p), Darázs, Balog, Tóth D. (Kelemen 74.p), Nagy M. 
Gólszerzõk: Mercz 12.p, 53.p, Szûcs B. 42.p, Péli 61.p, Horváth Á. 73.p ill. Kampó 18.p, Nagy P. 36.p 
Sárga lapok: Németh G. 24.p, Mészáros 27.p, Hegyes M. 34.p ill. Veress 40.p, Balog 45.p 
Németh Gábor vezetõedzõ: "Igazi rangadónak ígérkezett ez a találkozó és így is lett. Mi szereztünk vezetést, majd fordított ellenfelünk, a félidõ végén pedig egyenlítettünk, ezáltal döntetlennel vonultunk szünetre. Az elsõ félidõben voltak védekezési problémáink, amiket az RKSK kellemetlen támadói és a mi helyezkedési hibáink együttesen okoztak. Szünetben cseréltünk hármat, felállási formációt is váltottunk, ami eredményt tekintve meghozta gyümölcsét. A második játékrészben minden szempontból ellenfelünk fölé nõttünk, így egy fordulatos mérkõzésen, értékes három pontot szereztünk."
Szép volt Fiúk! Hajrá CSUSE! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet