Hírek

Felnőtt vereség a Kelen II-től

2021.11.17.
Felnőtt csapatunk a bajnokság tizenegyedik fordulójában a Kelen II otthonában lépett pályára.

Felnőtt vereség a Kelen II-től

A vezetést a 31. percben Terényi-Szabó révén a hazaiak szerezték meg, ám egy perccel később Rebecsák szépségdíjas góljával egyenlítettünk. 
A szünet előtt Horváth Zs. góljával újra a Kelennél volt az előny. Fordulást követően előbb György, majd a hajrában Csonka és Kasza is betalált a kapunkba, így 5-1-re kikaptunk. 
Kelen SC II - Csepel Utánpótlás SE 5-1 (2-1) 
Kelen, vezette: Újhelyi N. (Portillo V., Polgár B.) 
Kelen II: Orosz, Baumann, Lőrincz (Szöllősi 46.p), Medgyes, György, Voldbaek (Kasza 63.p), Mogor (Galsa 78.p), Terényi-Szabó (Kapitány 69.p), Horváth Zs. (Csonka 86.p), Dancs, Szatmári 
CSUSE: Gál D., Budai (Mercz 64.p), Hegyes, Rebecsák, Fehér D. (Czékmány 81.p), Péli, Kékesi (Szikszai 70.p), Vágó (Sehu 81.p), Gelics, Horváth Á., Szűcs B. 
Gólszerzők: Terényi-Szabó 31.p, Horváth Zs. 42.p, György 53.p, Csonka 88.p, Kasza 89.p ill. Rebecsák 32.p 
Sárga lapok: Szöllősi 70.p, György 71.p ill. Rebecsák 47.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Sajnos, az elmúlt hetek forgatókönyve ismétlődött ezen a mérkőzésen is. Ellenfelünk NB III-as játékosokkal megtűzdelve, mi pedig rengeteg hiányzó játékossal futottunk neki a találkozónak. A pályára lépők mentalitása hagyott kivetni valót maga után, így nem lehetett más, mint az eredményt tekintve sima vereség."
Hajrá Csepel!

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület