Hírek

Felnőtt gárdáink gőzerővel készülnek a tavaszi szezonra!

2020.01.28.
A nők és a férfiak is pályára léptek hétvégén a felkészülés jegyében

Felnőtt gárdáink gőzerővel készülnek a tavaszi szezonra!

 

A Kelen SC rendezésében barátságos minitornán vett részt női csapatunk. A mérkőzések 35 percesek voltak, melyek során a Kelen SC U19, Kelen SC "Fehér" valamint az osztrák FC Mariahilf csapatával mérkőztünk meg. A 3 összecsapásból 2-t megnyertünk, 1 alkalommal pedig döntetlenre végeztünk. A látottakat Kincses Ernő értékelte: "Köszönöm azoknak a játékosoknak, aki eljöttek és végigküzdötték ezt a tornát. Az eredmény mellett az is bizakodással tölt el, hogy a hiányzók ellenére szép és eredményes játékot mutatott a csapat. Kezd kialakulni az a gerinc, akikkel eredményesek lehetünk tavasszal. Ha ez még kiegészül a sérültjeinkkel és az új igazolásokkal, akkor ..........! "

 

Férfi csapatunk a Csillaghegyi MTE ellen lépett pályára edzőmérkőzésen. Az ellenfélről tudni érdemes, hogy a BLSZ III. 1. csoportjában a második helyen állnak jelenleg. Kalmár Adrián értékelte a srácok teljesítményét: "Kiegyenlített mérkőzés volt. Nekik is és nekünk is voltak helyzeteink. Kicsit talán paprikás volt a mérkőzés hangulata, de a legvégén, a 83. és a 88. percben is sikerült betalálnunk! Külön öröm, hogy csapatunkban három 2003-as sajátnevelésű játékosunk játszott. Mindannyian megállták a helyüket és jól teljesítettek a mérkőzésen! A gólokat Berecki Koppány és Ficsor Győző szerezte. "

A futsal sem maradhatott el hétvégén, a felnőtt fiúk a Pest Megyei Futsal 7végén is pályára léptek, ahol 3 mérkőzést játszottunk a Gyömrői Sportcsarnokban. 2 győzelemmel és egy vereséggel zártunk. Együttesünk jó mérkőzéseket vívott, kifejezetten izgalmas összecsapások voltak. Az edzőmérkőzéshez hasonlóan, itt is 3 fiatal sajátnevelésű játékosunk játszott, sőt hozzá is tudtak tenni a csapat sikeréhez!

Gratulálunk minden csapatunknak! Hajrá Csepel!

További cikkek:

Túra
Hétvégi meccsdömping
2020.09.25.
A következő hétvégén sem unatkoznak majd a CSUSE játékosai. ...
Túra
Bihari Gábor és Joel Matondo a Budapest Honvéd U9-es csapatának volt a vendége
2020.09.23.
A Budapest Honvédnál két U9-es játékosunk vett részt próbajátékon. ...
Túra
Erzsébeten volt az első idei Bozsik Fesztivál
2020.09.23.
A mögöttünk hagyott hétvégén U7-es és U9-es Bozsik Fesztiválon vettek részt legkisebbjeink. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület