Hírek

Fájó vereség a II. Kerülettől

2021.05.13.
A bajnokság huszonegyedik fordulójában a II. Kerületet látta vendégül U19-es csapatunk.

Fájó vereség a II. Kerülettől

Jól kezdtek a mieink a "bajnoki döntőn", hiszen Borbély Bence és Kékesi egyaránt szépségdíjas góljával, korán két gólos előnyre tettünk szert. A félidő vége előtt emberelőnybe is kerültünk, miután a játékvezető kiállította a vendégektől Szabót. 
Fordulás után átvette az irányítást ellenfelünk és az 59. percben Feiner révén szépített, majd a 83. percben Deák találatával egyenlített. A lefújás előtt kevéssel Szén Á. is a kiállítás sorsára jutott, de az igazi hidegzuhany a 91. percben érkezett, amikor Tóth I. lőtt a kapunkba, megszerezve ezzel a győzelmet vendégeinknek. 
Ezzel a mérkőzéssel már szinte el is dőlt, hogy a II. Kerület nyeri a bajnokságot, bár van még hátra egy forduló.  
Csepel Utánpótlás SE - II. Kerület UFC 2-3 (2-0)
Hollandi út, vezette: Pusztai G. 
CSUSE: Mohácsi, Tanács, Hegyes, Strum (Borbély Balázs 90.p), Gyergyói (Kerner 62.p), Borbély Bence (Varga Z. 75.p, Balla 88.p), Nasanjargal (Kmetz 66.p), Kékesi, Szikszai (Szén Á. 81.p), Czékmány, Horváth Á.  
II. Kerület: Mezey (Tóth Á. 46.p), Kirády, Weiblen (Nagy M. 78.p), Pap K., Falvay, Kelemen, Uracs (Paavola 57.p), Deák, Szabó K., Feiner, Tóth I. 
Gólszerzők: Borbély Bence 10.p, Kékesi 19.p ill. Feiner 59.p, Deák 83.p, Tóth I. 91.p 
Sárga lapok: Horváth Á. 42.p, Tanács 58.p, Kékesi 65.p, Varga Z. 80.p, Czékmány 84.p ill. Paavola 69.p 
Kiállítva: Szén Á. 87.p ill. Szabó K. 42.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Bajnoki címről döntő, fordulatos mérkőzést vívtunk, a jó erőkből álló riválissal szemben. Az első negyedórában több helyzete akadt ellenfelünknek, amit sikerült megúsznunk kapott gól nélkül. Ezután két gólos vezetést szereztünk, majd a játékrész vége előtt emberelőnybe is kerültünk. A szünetben a kezünkben volt a mérkőzés, de sajnos a második félidőben fizikális és mentális problémáink is adódtak. Ennek eredményeképpen fokozatosan jött fel ellenfelünk és két pontrúgásból sikerült egyenlítenie. 2-0-ás és 2-1-es vezetésünknél négy helyzetből sem sikerült gólt szereznünk, ami döntő fontosságú volt a végeredményt tekintve. Döntetlen állásnál tőlünk is kiállított a játékvezető, így az utolsó tíz percben azonos létszámmal volt mind a két csapat a pályán. Hab a tortán, hogy a 91. percben egy távoli lövésből a vezető gólt is megszerezte a II. kerületi gárda. A 93. percben még adódott egy óriási egyenlítési lehetőségünk, de száz százalékos ziccerben kaput sem találtunk. Összességében méltó volt az összecsapás a "bajnoki döntő" megnevezéshez, amiből nem mi jöttünk ki jól a végén. Sajnálom a srácokat, mert nagyon akarták ezt a sikert, talán emiatt kicsit rá is görcsöltek a második félidőre. Megpróbáljuk levonni a tanulságokat és biztos vagyok benne, hogy tapasztalatokat szereztek a fiúk egy ilyen hőfokú mérkőzés által. Kár, hogy csak négy ilyen találkozója van az U19-nek ebben a bajnokságban! A bajnoki cím ezzel a végeredménnyel 99 százalékban eldőlt, viszont a második helyért még harcban állunk, amit a hétvégén egy kerületi rangadón megpróbálunk begyűjteni..."
Hajrá CSUSE! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület