Hírek

Fájó vereség a II. Kerülettõl

2021.05.13.
A bajnokság huszonegyedik fordulójában a II. Kerületet látta vendégül U19-es csapatunk.

Fájó vereség a II. Kerülettõl

Jól kezdtek a mieink a "bajnoki döntõn", hiszen Borbély Bence és Kékesi egyaránt szépségdíjas góljával, korán két gólos elõnyre tettünk szert. A félidõ vége elõtt emberelõnybe is kerültünk, miután a játékvezetõ kiállította a vendégektõl Szabót. 
Fordulás után átvette az irányítást ellenfelünk és az 59. percben Feiner révén szépített, majd a 83. percben Deák találatával egyenlített. A lefújás elõtt kevéssel Szén Á. is a kiállítás sorsára jutott, de az igazi hidegzuhany a 91. percben érkezett, amikor Tóth I. lõtt a kapunkba, megszerezve ezzel a gyõzelmet vendégeinknek. 
Ezzel a mérkõzéssel már szinte el is dõlt, hogy a II. Kerület nyeri a bajnokságot, bár van még hátra egy forduló.  
Csepel Utánpótlás SE - II. Kerület UFC 2-3 (2-0)
Hollandi út, vezette: Pusztai G. 
CSUSE: Mohácsi, Tanács, Hegyes, Strum (Borbély Balázs 90.p), Gyergyói (Kerner 62.p), Borbély Bence (Varga Z. 75.p, Balla 88.p), Nasanjargal (Kmetz 66.p), Kékesi, Szikszai (Szén Á. 81.p), Czékmány, Horváth Á.  
II. Kerület: Mezey (Tóth Á. 46.p), Kirády, Weiblen (Nagy M. 78.p), Pap K., Falvay, Kelemen, Uracs (Paavola 57.p), Deák, Szabó K., Feiner, Tóth I. 
Gólszerzõk: Borbély Bence 10.p, Kékesi 19.p ill. Feiner 59.p, Deák 83.p, Tóth I. 91.p 
Sárga lapok: Horváth Á. 42.p, Tanács 58.p, Kékesi 65.p, Varga Z. 80.p, Czékmány 84.p ill. Paavola 69.p 
Kiállítva: Szén Á. 87.p ill. Szabó K. 42.p 
Németh Gábor vezetõedzõ: "Bajnoki címrõl döntõ, fordulatos mérkõzést vívtunk, a jó erõkbõl álló riválissal szemben. Az elsõ negyedórában több helyzete akadt ellenfelünknek, amit sikerült megúsznunk kapott gól nélkül. Ezután két gólos vezetést szereztünk, majd a játékrész vége elõtt emberelõnybe is kerültünk. A szünetben a kezünkben volt a mérkõzés, de sajnos a második félidõben fizikális és mentális problémáink is adódtak. Ennek eredményeképpen fokozatosan jött fel ellenfelünk és két pontrúgásból sikerült egyenlítenie. 2-0-ás és 2-1-es vezetésünknél négy helyzetbõl sem sikerült gólt szereznünk, ami döntõ fontosságú volt a végeredményt tekintve. Döntetlen állásnál tõlünk is kiállított a játékvezetõ, így az utolsó tíz percben azonos létszámmal volt mind a két csapat a pályán. Hab a tortán, hogy a 91. percben egy távoli lövésbõl a vezetõ gólt is megszerezte a II. kerületi gárda. A 93. percben még adódott egy óriási egyenlítési lehetõségünk, de száz százalékos ziccerben kaput sem találtunk. Összességében méltó volt az összecsapás a "bajnoki döntõ" megnevezéshez, amibõl nem mi jöttünk ki jól a végén. Sajnálom a srácokat, mert nagyon akarták ezt a sikert, talán emiatt kicsit rá is görcsöltek a második félidõre. Megpróbáljuk levonni a tanulságokat és biztos vagyok benne, hogy tapasztalatokat szereztek a fiúk egy ilyen hõfokú mérkõzés által. Kár, hogy csak négy ilyen találkozója van az U19-nek ebben a bajnokságban! A bajnoki cím ezzel a végeredménnyel 99 százalékban eldõlt, viszont a második helyért még harcban állunk, amit a hétvégén egy kerületi rangadón megpróbálunk begyûjteni..."
Hajrá CSUSE! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet