Hírek

Döntetlent játszott női csapatunk a Nimróddal

2021.05.06.
A korábbról elhalasztott Nimród elleni mérkőzését, szerdán pótolta be női csapatunk.

Döntetlent játszott női csapatunk a Nimróddal

Boda révén már a 13. percben vezetést szereztünk, azonban Bernhardt duplájával fordított a Nimród, amelyek közül a másodikat büntetőből szerezte. 
A CSUSE nagy hajrába kezdett, aminek meg is lett a gyümölcse, mert a lefújás előtt kevéssel, Diamant találatával egyenlítettünk, így egy pontot megmentett csapatunk. 
Csepel Utánpótlás SE - Nimród SE 2-2 (1-0) 
Deák Ferenc sporttelep, vezette: Szuhodovszki D. (Grünvald G., Kiss II. G.) 
CSUSE: Forgács, Horváth T., Mayer (Sinkó N. 65.p), Buchmüller (Schuszter 71.p), Méhes, Diamant, Boda, Kókai (Nagyczakó 16.p), Helly, Nagy B., Tajti 
Nimród: Móczik, Poljak, Scharek, Barthalos (Seres 46.p), Kádár, Hajagos-Tóth, Drexler, Pavlik, Sopronyi, Bernhardt, Balovics (Bognár E. 46.p)   
Gólszerzők: Boda 13.p, Diamant 80.p ill. Bernhardt 55.p, 67.p (a másodikat 11-esből) 
Kincses Ernő vezetőedző: "Mindig meg tud lepni a csapatom. Kevesen vagyunk, meghatározó játékosok sérültek vagy sérülten játszanak. Három 15 éves kislány a padon, abból az egyik a 16. percben be kell álljon, mert a csapatkapitányunk megsérül. És amikor azt hiszem, hogy elment a meccs, akkor produkálnak egy olyan húsz percet a mérkőzés végén, hogy az edző könnybe lábadt szemmel annyit tud mondani: Köszönöm Lányok!"
Szép volt Lányok! Hajrá CSUSE! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület