Hírek

Döntetlent játszott felnőtt csapatunk

2022.03.10.
A BLSZ II. osztály első tavaszi játéknapján a Pénzügyőr II vendége volt felnőtt csapatunk.

Döntetlent játszott felnőtt csapatunk

A hazaiak már korán, a 11. percben vezetéshez jutottak Duffek révén. Nem kellett viszont sokáig várni az egyenlítésre, hiszen Györkei a 26. percben egalizált. 
A folytatásban a mezőnyben kiélezett csatát vívtak a felek, a nagyobb lehetőségeink azonban nekünk voltak a gólszerzésre, de ezen a találkozón már nem esett találat.   
Pénzügyőr SE II - Csepel Utánpótlás SE 1-1 (1-1) 
Kőér u., vezette: Horváth B. (Szegedi R., Polgár B.) 
Pénzügyőr II: Puskás, Duffek, Buzás (Kovács J. 55.p), Szabó B. (Hári 46.p), Horváth Á. (Moller 62.p), Nyuli, Rainer, Sásdi, Kozma, Juhász Á., Balogh D. (Major 62.p) 
CSUSE: Gál D., Horváth Á., Strum (Varga Z. 64.p), Fehér D. (Kékesi 46.p), Vágó (Gelics 62.p), Györkei, Ficsór (Budai 64.p), Hegyes, Németh G. (Tanács 77.p), Szűcs B., Mercz 
Gólszerzők: Duffek 11.p ill. Györkei 26.p 
Sárga lapok: Balogh D. 58.p ill. Mercz 16.p, Németh G. 33.p, Ficsór 23.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Szokták mondani, hogy idegenben jó az iksz, de ezen a mérkőzésen két pontot a Kőér utcában hagytunk. Mezőnyben kiegyenlített játék folyt, viszont a helyzetek alapján nyernünk kellett volna..."
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület