Hírek

Döntetlent játszott NB II-es női csapatunk Pápán

2021.03.30.
A női NB II Nyugati csoport tizenkilencedik fordulójában a Pápa otthonában lépett pályára a CSUSE.

Döntetlent játszott NB II-es női csapatunk Pápán

Gyarmati révén már a 11. percben vezetést szerzett a hazai együttes. Örömük viszont nem tartott sokáig, mert a 26. percben Diamant góljával egyenlítettünk. 
Fordulást követően is igazi ki-ki küzdelem folyt a pályán, de egyik gárda sem tudott már újabb gólt szerezni, így 1-1-gyel ért véget a találkozó. 
Pápai ELC - Csepel Utánpótlás SE 1-1 (1-1)
Pápa, vezette: Marácz Z. (Lukács L., Elek T.9 
PELC: Kiss E., Savanyó (Major 38.p), Kovács G., Pődör (Ruska 65.p), Fellner, Gyarmati, Szalay, András, Csébi, Vesztergom (Buzdor 56.p), Szücs L. 
CSUSE: Forgács, Sinkó N., Horváth T. (Tajti 77.p), Schuszter, Mayer, Méhes, Diamant, Boda, Kókai (Kovács A. 65.p), Pável, Nagy B. 
Gólszerzők: Gyarmati 11.p ill. Diamant 26.p 
Sárga lapok: Kovács G. 78.p, András 85.p ill. Pável 60.p 
Kincses Ernő vezetőedző: "Kevesen vagyunk, de CSAPATKÉNT tettük a dolgunkat. Azt tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, viszont a játékosok mindent megtettek. Gratulálok a lányoknak!"
Szép volt Lányok! Hajrá CSUSE! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület