Hírek

Döntetlent játszottak felnõttjeink a Pueblával

2021.05.13.
A bajnokság huszonharmadik fordulójában a Puebla vendége volt felnõtt csapatunk.

Döntetlent játszottak felnõttjeink a Pueblával

Villámgyorsan vezetéshez jutottunk, hiszen Györkei találatával már az 1. percben vezettünk. Az elõny azonban nem tartott sokáig, mert a 8. percben Tápi révén egyenlített a házigazda. 
Ezután mindkét csapat derekasan küzdött a három pont megszerzéséért, de ezen a napon többször már nem rezdültek meg a hálók.  
Puebla FC TFC - Csepel Utánpótlás SE 1-1 (1-1) 
Csep-Gól pálya, vezette: Pusztai G. (Ilyés M., Kasper T.) 
Puebla: Nagy Á., Dreiszker, Sztankó (Szabó Á. 80.p), Csuka, Ábrahám, Némethy, Sárközy, Dankó (Fehérvári 80.p), Karacs, Morvay, Tápi (Nagy G. 68.p)  
CSUSE: Mohácsi, Szén Sz. (Borbély Bence 73.p), Hegyes, Mészáros M. (Sehu 87.p), Györkei (Kerner 83.p), Kékesi (Tanács 88.p), Németh G., Horváth Á., Szûcs B., Guba, Mercz (Strum 60.p) 
Gólszerzõk: Tápi 8.p ill. Györkei 1.p  
Sárga lapok: Ábrahám 89.p ill. Mercz 29.p, Németh G. 71.p, Horváth Á. 87.p, Péli 92.p  
Németh Gábor vezetõedzõ: "Hat pontos mérkõzésen léptünk pályára a kerületi derbin. Az elsõ percben vezetést szereztünk, amit a 10. perc környékén egalizált ellenfelünk. Talán 90 perc alatt ez az egy komoly lehetõsége adódott a Pueblának. Nekünk viszont 4-5 lehetõségünk volt, amit vagy nem tudtunk a végén jól lejátszani vagy az ellenfél kapusa védett óriási bravúrral. Két 11-es "gyanús" szituációt, illetve a lapok megítélését is elég érdekesen kezelte a spori. Szokták mondani, hogy rangadón idegenben jó a döntetlen, de összességében rajtunk múlott igazán, hogy nem három ponttal távoztunk a Csep-Gól pályáról. Következõ mérkõzésünkön is próbáljuk megõrizni régóta tartó veretlenségünket és hazai pályán egyértelmûen a gyõzelem a cél..."
Szép volt Fiúk! Hajrá CSUSE!

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet