Hírek

Döntetlent játszott nõi csapatunk a Nimróddal

2021.05.06.
A korábbról elhalasztott Nimród elleni mérkõzését, szerdán pótolta be nõi csapatunk.

Döntetlent játszott nõi csapatunk a Nimróddal

Boda révén már a 13. percben vezetést szereztünk, azonban Bernhardt duplájával fordított a Nimród, amelyek közül a másodikat büntetõbõl szerezte. 
A CSUSE nagy hajrába kezdett, aminek meg is lett a gyümölcse, mert a lefújás elõtt kevéssel, Diamant találatával egyenlítettünk, így egy pontot megmentett csapatunk. 
Csepel Utánpótlás SE - Nimród SE 2-2 (1-0) 
Deák Ferenc sporttelep, vezette: Szuhodovszki D. (Grünvald G., Kiss II. G.) 
CSUSE: Forgács, Horváth T., Mayer (Sinkó N. 65.p), Buchmüller (Schuszter 71.p), Méhes, Diamant, Boda, Kókai (Nagyczakó 16.p), Helly, Nagy B., Tajti 
Nimród: Móczik, Poljak, Scharek, Barthalos (Seres 46.p), Kádár, Hajagos-Tóth, Drexler, Pavlik, Sopronyi, Bernhardt, Balovics (Bognár E. 46.p)   
Gólszerzõk: Boda 13.p, Diamant 80.p ill. Bernhardt 55.p, 67.p (a másodikat 11-esbõl) 
Kincses Ernõ vezetõedzõ: "Mindig meg tud lepni a csapatom. Kevesen vagyunk, meghatározó játékosok sérültek vagy sérülten játszanak. Három 15 éves kislány a padon, abból az egyik a 16. percben be kell álljon, mert a csapatkapitányunk megsérül. És amikor azt hiszem, hogy elment a meccs, akkor produkálnak egy olyan húsz percet a mérkõzés végén, hogy az edzõ könnybe lábadt szemmel annyit tud mondani: Köszönöm Lányok!"
Szép volt Lányok! Hajrá CSUSE! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet