Hírek

Döntetlent játszott felnõtt csapatunk

2021.09.08.
A BLSZ II. osztály elsõ fordulójában a Pénzügyõrt látta vendégül felnõtt csapatunk.

Döntetlent játszott felnõtt csapatunk

A 16. percben egy szögletet követõen Péli talált a hálóba, ám nem örülhettünk sokáig, mert a 20. percben Balogh A. révén egyenlített ellenfelünk. 
Az 55. percben Major kapta meg második sárga lapját, így tíz fõre fogyatkozott a Pénzügyõr II. Ezt kihasználva, a 65. percben Péli kapott remek labdát és egy szép cselt követõen a hosszú felsõbe helyezett. 
Hogy mégse örülhessünk, arról Balogh A. gondoskodott, mivel a 84. percben szabadrúgásból lõtt a kapunkba, kiegyenlítve ezzel a mérkõzést. 
A folytatásban újabb találat már nem született, így 2-2-es döntetlennel kezdte meg az idényt felnõtt csapatunk. 
Csepel Utánpótlás SE - Pénzügyõr SE II 2-2 (1-1) 
Hollandi út, vezette: Alafi B. (Sándor M., Õsz M.) 
CSUSE: Gál D., Strum (Budai 58.p), Péli (Ficsór 66.p), Mészáros M., Vágó (Rebecsák 77.p), Györkei (Varga Z. 82.p), Gelics, Hegyes M. (Kékesi 70.p), Horváth Á., Guba, Szûcs B. 
Pénzügyõr II: Sásdi D., Komlódi, Sásdi P., Vitos (Romhányi 58.p), Buzás (Rainer 46.p), Kuszkó (Farkas Cs. 91.p), Major, Kozma, Balogh A., Horváth Á. (Hári 46.p), Moller (Duffek 58.p) 
Gólszerzõk: Péli 16.p, 65.p ill. Balogh A. 20.p, 84.p 
Sárga lapok: Szûcs B. 45.p, Horváth Á. 58.p, Rebecsák 83.p ill. Balogh A. 74.p 
Kiállítva: Major 55.p 
Németh Gábor vezetõedzõ: "Kétszer szereztünk vezetést egy jó erõkbõl álló, fiatal, lendületes csapat ellen, amit nem sikerült emberelõnyben három pontra váltani. A mérkõzés alakulását tekintve, ott volt a sansz a kezünkben, de a helyzetek alapján igazságos döntetlen született. Egy biztos, meg kell tanulnunk nyerni ilyen szituációkban, még akkor is, ha fizikális problémáink adódnak."
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet