Hírek

Döntetlent játszott felnőtt csapatunk

2021.09.08.
A BLSZ II. osztály első fordulójában a Pénzügyőrt látta vendégül felnőtt csapatunk.

Döntetlent játszott felnőtt csapatunk

A 16. percben egy szögletet követően Péli talált a hálóba, ám nem örülhettünk sokáig, mert a 20. percben Balogh A. révén egyenlített ellenfelünk. 
Az 55. percben Major kapta meg második sárga lapját, így tíz főre fogyatkozott a Pénzügyőr II. Ezt kihasználva, a 65. percben Péli kapott remek labdát és egy szép cselt követően a hosszú felsőbe helyezett. 
Hogy mégse örülhessünk, arról Balogh A. gondoskodott, mivel a 84. percben szabadrúgásból lőtt a kapunkba, kiegyenlítve ezzel a mérkőzést. 
A folytatásban újabb találat már nem született, így 2-2-es döntetlennel kezdte meg az idényt felnőtt csapatunk. 
Csepel Utánpótlás SE - Pénzügyőr SE II 2-2 (1-1) 
Hollandi út, vezette: Alafi B. (Sándor M., Ősz M.) 
CSUSE: Gál D., Strum (Budai 58.p), Péli (Ficsór 66.p), Mészáros M., Vágó (Rebecsák 77.p), Györkei (Varga Z. 82.p), Gelics, Hegyes M. (Kékesi 70.p), Horváth Á., Guba, Szűcs B. 
Pénzügyőr II: Sásdi D., Komlódi, Sásdi P., Vitos (Romhányi 58.p), Buzás (Rainer 46.p), Kuszkó (Farkas Cs. 91.p), Major, Kozma, Balogh A., Horváth Á. (Hári 46.p), Moller (Duffek 58.p) 
Gólszerzők: Péli 16.p, 65.p ill. Balogh A. 20.p, 84.p 
Sárga lapok: Szűcs B. 45.p, Horváth Á. 58.p, Rebecsák 83.p ill. Balogh A. 74.p 
Kiállítva: Major 55.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Kétszer szereztünk vezetést egy jó erőkből álló, fiatal, lendületes csapat ellen, amit nem sikerült emberelőnyben három pontra váltani. A mérkőzés alakulását tekintve, ott volt a sansz a kezünkben, de a helyzetek alapján igazságos döntetlen született. Egy biztos, meg kell tanulnunk nyerni ilyen szituációkban, még akkor is, ha fizikális problémáink adódnak."
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület