Hírek

Döntetlent játszott az U19

2022.04.08.
A BLSZ U19-es bajnokság tizenhatodik fordulójában a Pestszentimrét látta vendégül a CSUSE.

Döntetlent játszott az U19

A tabella élén álló Pestszentimre ellen, több nagy lehetõségünk volt a vezetés megszerzésére, ám az ellenfél kapusa rendre útját állta a lövéseinknek. Szerencsére a kihagyott helyzetek nem bosszulták meg magukat, mivel ezen a napon egyik gárda sem talált be a másik kapujába. 
Csepel Utánpótlás SE - Pestszentimrei SK 0-0
Hollandi út, vezette: Baranyi G. 
CSUSE: Bognár D., Horváth Á., Strum, Gyergyói (Müller 65.p), Borbély Bence, Varga Z. (Kmetz 80.p), Szikszai (Balla 80.p), Hegyes, Kerner (Jusztin 70.p), Tanács (Borbély Balázs 74.p), Fehér D. (Budai D. 70.p)
Pestszentimre: Mészáros M., Kis B. (Sefõzõ 65.p), Tóth G. (Geiger 46.p), Köck, Tarcali, Béres-Orbán (Szombathy 46.p), Bordás, Qasem, Szabó M., Szabó K., Jordáki  
Sárga lap: Jordáki 82.p   
Németh Gábor vezetõedzõ: "Jó iramú mérkõzésen játszottunk gól nélküli döntetlent a listavezetõ ellen. Gyõzelmi esélyeket szalasztottunk el, mivel négy-öt nagy helyzetünk is adódott, de vagy mi hibáztunk vagy az ellenfél kapusa védett bravúrosan. Hátul stabilak voltunk, talán egyszer forgott igazán veszélyben a kapunk. Sajnálom a csapatot, mert mezõnyben jól játszottunk és sok energiát fektettek bele a srácok ebbe a mérkõzésbe, de egy rangadón (is) be kell rúgni a helyzeteket..."
Hajrá Csepel! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet