Hírek

Bravúrosan szerepelt az U16-os csapatunk!

2019.01.23.
Dabason vettünk részt teremlabdarúgó tornán

Bravúrosan szerepelt az U16-os csapatunk!

 

Andrási Zoltán, a csapat edzője, értékelte a teljesítményt: "A csoportmérkőzések jól sikerültek, előszőr a Felsőpakony csapatát vertük 4-1-re, majd a Dabas U16 felett diadalmaskodtunk jó, fegyelmezett játékkal 5-3-ra. A csoport harmadik derbijén 1-0-ás vereséget szenvedtünk a szlovákiai csapattól. A három 6 pontos csapat közt a gólarány, illetve a több rúgott gól döntött, másodikként végeztünk. A döntőbejutásért a Monor U17-es gárdáját kellett volna legyőzni, velük sajnos nem tudtuk felvenni a versenyt, mind fizikálisan, mind játékban is fölénk nőttek. Jöhetett a bronzmeccs, ahol ismét a Dabas csapatával mérkőztünk meg. Ezen az összecsapáson sajnos már túlságosan fáradtak voltunk és nem tudtuk hozni azt a fegyelmezett játékot, amit a csoportmeccseken. Végül a 4. helyet szereztük meg, gratulálok a srácoknak figyelembe véve, hogy U17-es torna volt, jól helytálltunk".

Gratulálunk az egész csapatnak, hajrá CSUSE!

További cikkek:

Túra
Női csapatunk ismét pályára lépett
2020.07.07.
Ezúttal az NB2-es Strandlabdarúgó Bajnokságban szerepeltünk ...
Megnyitottuk napközis sporttáborunkat!
2020.06.16.
Három héten keresztül fogadjuk a sportolni vágyó gyermekeket ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület