Hírek

Bozsikos csapataink hétvégi beszámolója

2019.04.08.
Az U11 és az U13 is pályára lépett

A fiatalabbakat Horváth Zoltán értékelte: "Egy tanulságos és hasznos Bozsikon vettünk részt vasárnap Pestszentimrén. Nagyon eredményes volt a torna, hiszen 7 meccsből csak 1 szer kaptunk ki, viszont nem ez számít, hanem az, hogy hogyan játszik a csapat. Nos, az úgymond tapasztaltabb játékosaimmal nem voltam teljesen megelégedve, sőt mondhatom, hogy a tudásuk 70%-át nyújtottak, ellenben a tapasztalatlanabb játékosaimtól sokkal többet kaptam, kifejezetten jól játszottak. Ennek tükrében a legjobb játékos díjat is egy olyan játékos kapta, aki meg egy éve sem kezdett el focizni. Gratulálok neki és az egész csapatnak". 

A 13 év alattiak csapatát Kalmár Adrián vezette a vasárnapi tornán: "az egész Bozsik tornán ügyesen mentek a srácok, jó megoldásokat választottak sok esetben, csak éppen a szerencse nem volt mindig velünk. Akadt olyan mérkőzésünk, ahol döntetlent játszottunk, de 3 db felső kapufát rúgtunk. A mérkőzések hosszabbak voltak az eddigieknél és ez a srácokon meg is látszott, az utolsó mérkőzésen már nem olyan erőbedobással futbaloztak. Előtte viszont jó teljesítményt produkáltak, így dícséret illeti a csapatot".

További cikkek:

Határozatlan időre felfüggesztjük edzéseinket!
2020.03.15.
Szakembereink korosztályspecifikus programokat állítanak össze az átmeneti időszakra ...
Túra
Nagyszerűen kezdte a tavaszt NB2-es gárdánk!
2020.03.09.
Női együttesünk idegenben gyűjtötte be a 3 pontot ...
Túra
Helytálltunk a Ferencváros ellen a női kupában
2020.03.02.
A többszörös magyar bajnok érvényesítette a papírformát ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület