Hírek

Búcsú a Budapest Kupától

2021.10.06.
A Budapest Kupa második fordulójában a Szabadkikötõvel találkozott felnõtt csapatunk.

Búcsú a Budapest Kupától

A BLSZ I. osztályában szereplõ THSE sok esélyt nem adott a mienknek, mert a mérkõzést végig irányítva, magabiztos gyõzelmet arattak. 
Fodor háromszor, Varga Ö., Dala és Despotovic pedig egy-egy alkalommal talált a kapunkba, amire a mieinknek egyszer sem sikerült válaszolniuk, így a második fordulóban búcsúztunk a kupa sorozattól. 
Csepel Utánpótlás SE - THSE-Szabadkikötõ 0-6 (0-4) 
Szabadkikötõ Sporttelep, vezette: Apkó T. (Szudovszki D., Horváth B.) 
CSUSE: Gál D., Budai D. (Gelics 57.p), Szûcs B. (Czékmány 57.p), Kékesi, Kerner (Sehu 46.p), Péli (Fehér D. 46.p), Mészáros, Vágó (Tanács 57.p), Varga Z., Hegyes, Horváth Á. 
THSE: Tamás, Balázs R. (Despotovic 46.p), Marosi, Gelencsér, Varga Ö. (Kenyó 60.p), Dukát (Barabási 46.p), Katina (Sulyok 46.p), Huszty, Nagy B., Dala (Orosz 60.p), Fodor 
Gólszerzõk: Fodor 10.p, 15.p, 56.p, Varga Ö. 29.p, Dala 43.p, Despotovic 86.p 
Sárga lap: Fehér D. 78.p 
Németh Gábor vezetõedzõ: "A párharc esélyesei nem mi voltunk és sajnos, a papírforma beigazolódott. Egy osztálynyi sebességkülönbség végig érezhetõ volt a találkozón. A játék ritmusában nem tudtunk BLSZ I-es szinten futballozni, így magabiztos és megérdemelt "Halak" továbbjutás lett a végeredmény. Sok sikert kívánunk a szezon hátralévõ részében a Szabadkikötõ csapatának!"
Hajrá Csepel! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet