Hírek

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület játékosaival lépett pályára a Manchester United labdarúgója, Louis Saha!

2018.04.12.
A Nagy Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában került megrendezésre az utánpótlás korúak sportolását és a labdarúgást népszerűsítő sportnap. Az eseményre a Gulf nemzetközi olajipari cég, mint a Manchester United szponzora érkezett vendégként, akik a hazai utánpótlás egyesületek jó néhány meghívása közül a Csepel Utánpótlás Sportegyesületet választották. A találkozón megjelent Borbély Lénárd polgármester, valamint Csepel több elöljárója. A sztárvendég Louis Saha egykori francia válogatott labdarúgó volt, aki korábban hosszú éveken át játszott a Manchester Unitedben, de pályafutása során megfordult a Metz, Fulham, Everton és a Lazio csapatában is.

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület játékosaival lépett pályára a Manchester United labdarúgója, Louis Saha!

A Nagy Imre Általános Iskola aulájába összesereglett gyerekek óriási üdvrivalgással és tapsviharral köszöntötték Louis Sahát. Az egykori manchesteri játékos láthatóan megtartotta sportos megjelenését aktív labdarúgó pályafutása után is. Az esemény kezdéseként Camille Nehme, a Gulf cég európai alelnöke osztott meg néhány gondolatot a közönséggel, melyben kifejtette, hogy a Gulf vállalat a társadalmi szerepvállalása részeként támogatja a sportot és a sportolni vágyó fiatalokat. Elmondta, hogy a cég partneri kapcsolatot ápol a Manchester Uniteddel. 

Borbély Lénárd polgármester megköszönte a Gulf cég támogatását. Emlékeztetett rá, hogy a Csepel Utánpótlás Sportegyesületet három éve, augusztus elsején hozták létre azzal a céllal, hogy ösztönözzék a fiatalokat a sportolásra. 

A beszédek után az autogramok kiosztása következett.  Rengeteg rajongó gyermek rohamozta meg Louis Sahát, aki végtelen türelmmel írta a névjegyét a futballmezekre, focilabdákra, prospektusokra, vagy egy szelet papírra.

Ezután következett az Egyesület játékosainak számára legfontosabb rész. Először az U15-ös csapatunk játékosai léphettek pályára Louis Sahával. Rövid bemelegítés után pörgös, hajtós, olykor ötletes megmozdulással tarkított rövid mérkőzésen szerepelhettek együtt a francia sztárral. A pályán történteket Andrási Zoltán edző vezényelte le profi módon. A mérkőzés során játékosaink igyekeztek bemutatni a legjobb tudásukat, amit később Saha meg is említett az interjúk során. 

A nagyok mérkőzése után az U7-es csapatunk játékosai igyekeztek az idősebbekhez hasonlóan túljárni az egykori kiválóság eszén, amit természetesen a játékosok, Saha és a nézők is nagyon élveztek. 

A sportolás után állófogadás következett, ahol Saha több kérdésre is válaszolt, ezekből a számunkra legfontosabbat szeretnénk  itt megosztani:

Mi kell ahhoz, hogy valakiből top focista legyen?

Legfőképpen a szenvedély. Kitartás, szenvedély szükséges ahhoz, hogy valakiből egyszer kiváló labdarúgó legyen. Minden nap meg kell dolgozni azért, hogy egy játékos magas színvonalon űzhesse a sportot. Ebbe nemcsak a fizikai edzés, hanem a helyes táplálkozás, a rendes alvás, a szellemi frissesség is beletartozik. Így válhatnak ezek a gyerekek sikeressé a sportban és az életben.

 

Kapcsolódó galéria:

További cikkek:

Túra
Hétvégi meccsdömping
2020.09.25.
A következő hétvégén sem unatkoznak majd a CSUSE játékosai. ...
Túra
Bihari Gábor és Joel Matondo a Budapest Honvéd U9-es csapatának volt a vendége
2020.09.23.
A Budapest Honvédnál két U9-es játékosunk vett részt próbajátékon. ...
Túra
Erzsébeten volt az első idei Bozsik Fesztivál
2020.09.23.
A mögöttünk hagyott hétvégén U7-es és U9-es Bozsik Fesztiválon vettek részt legkisebbjeink. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület