Hírek

A CSUSE és a Csepel FC SE közleménye

2022.06.08.
Nem akarunk a Csepeli Birkózó Club sorsára jutni! – Avagy az „új aranykorszak” valódi arca

A CSUSE és a Csepel FC SE közleménye

A tegnapi napon (2022.06.07.) a birtokunkba került egy, az utóbbi idõben rengeteg pletykának alapot szolgáltató bejelentés meghívója, miszerint ma a Csepel SC Alapítvány, a Csepel Torna Club és a Csep-Gól FC közös szülõi értekezletet tart, melynek szlogenje: „Indítsunk közösen új arany korszakot a csepeli labdarúgásban!” (A nagy kapkodásban már tegnapra is összehívtak egy szülõit.)

Nem csak a kerületben élõk, hanem a labdarúgásban dolgozók körében is évtizedes téma, hogy a kerület labdarúgásának múltjához mérve méltatlan, hogy 4-5 egyesület egymás mellett dolgozva, a játékosokat és edzõket egymástól elszipolyozva éli a mindennapjait, ahelyett, hogy közösen hoznánk létre egy olyan projektet, amit a kerület megérdemelne.

Ennek a célnak egy jelentõs lépéseként fogadta mindenki a tavalyi bejelentést, miszerint az önkormányzat által az esélyegyenlõség jegyében létrehozott és támogatott Csepel Utánpótlás Sportegyesület és a 110 éves múlttal rendelkezõ, 4x magyar bajnok, bajnoki örökranglistán hetedik helyen lévõ Csepel FC SE 2022.07.01-tõl egybeolvadva, Csepel FC USE néven, közösen folytatja a szakmai munkát, a  gyerekek és edzõk létszámát tekintve közel 250 fõvel.
Azt gondoljuk, hogy ez a tavalyi megállapodás valóban annak az 1. lépése, hogy végre történik valami elõrelépés a kerület labdarúgásában.

Biztosan megvan az oka, hogy a jelen pillanatban igazolt labdarúgó nélküli CSTC a versenyzõi létszámot tekintve a kerület 4. számú egyesületében látja az aranykorszak lehetõségét, úgy, hogy minket, mint a kerület legnagyobb egyesületét meg sem kerestek semmilyen formában.
Illetve ez így nem teljesen fedi a valóságot, mert bár az újonnan alakult nagy egyesületünket valóban nem keresték meg egyszer sem, a Csepel FC SE-t az elmúlt közel 2 hónapban rendszeresen bombázták olyan „ajánlatokkal”, miszerint ha kihátrál a közös munkából, akkor maradhat a Béke téri stadionban; viszont ha kitartanak a megállapodásunk mellett, akkor 2022.07.01-el ki leszünk tiltva a létesítménybõl (a Csepel FC-nek a Béke téri stadion a megépülés óta az otthona).
A vezetõségnél nem értek célt, ezek után következtek az edzõink, akik már azt az ajánlatot kapták, hogy ha a Béke téren akarnak továbbra is edzõsködni, akkor hagyják itt az egyesületünket és vigyék magukkal a hozzájuk tartozó gyerekeket is.
Ezt az „ajánlatot” olyannyira nem is leplezik, hogy a szülõi értekezletre szóló meghívón az alábbi mondat is szerepel: „Továbbá várunk minden olyan labdarúgó edzõt is, aki a pályafutását a Béke téri sporttelepen szeretné folytatni!”.

A tegnapi, rögtönzött szülõi után több megkeresést is kaptunk, miszerint úgy (is) lehetet értelmezni az elhangzottakat, mintha velünk akarna bárki is egyezségre lépni; ezt szeretnénk újra leszögezni, hogy NINCS ÍGY, MINKET SENKI, SEMMILYEN KOMPROMISSZUMMAL NEM KERESETT MEG !

Váratlanul nyilván nem ért minket a fenti ultimátum, hiszen a tavaly sokak által üdvözölt és dicsért bejelentésnek már akkor meg lett az „eredménye”:
https://merce.hu/2021/08/20/fideszes-belviszaly-miatt-nem-hasznalhatjak-a-beke-teri-stadiont-a-csepeli-focistak/
Az csak plusz pikantériát ad az akkori eseményeknek, hogy Németh Szilárd úgy tiltott ki akkor egy komplett egyesületet a pályáról, hogy a fia is az egyesület igazolt versenyzõi közé tartozott.

U.i.: Információnk szerint a kerületben mûködõ, más sportágakban tevékenykedõ egyesületek is hasonló „ajánlatokat” kapnak, veszélyeztetve így közel 1000 gyermek sportolási lehetõségét.

Nagyon reméljük, hogy a fenyegetésekkel ellentétben senki nem szeretné a gyerekek kárára ellehetetleníteni a mi és más egyesületek munkáját.

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet