Hírek

A CSUSE és a Csepel FC SE közleménye

2022.06.08.
Nem akarunk a Csepeli Birkózó Club sorsára jutni! – Avagy az „új aranykorszak” valódi arca

A CSUSE és a Csepel FC SE közleménye

A tegnapi napon (2022.06.07.) a birtokunkba került egy, az utóbbi időben rengeteg pletykának alapot szolgáltató bejelentés meghívója, miszerint ma a Csepel SC Alapítvány, a Csepel Torna Club és a Csep-Gól FC közös szülői értekezletet tart, melynek szlogenje: „Indítsunk közösen új arany korszakot a csepeli labdarúgásban!” (A nagy kapkodásban már tegnapra is összehívtak egy szülőit.)

Nem csak a kerületben élők, hanem a labdarúgásban dolgozók körében is évtizedes téma, hogy a kerület labdarúgásának múltjához mérve méltatlan, hogy 4-5 egyesület egymás mellett dolgozva, a játékosokat és edzőket egymástól elszipolyozva éli a mindennapjait, ahelyett, hogy közösen hoznánk létre egy olyan projektet, amit a kerület megérdemelne.

Ennek a célnak egy jelentős lépéseként fogadta mindenki a tavalyi bejelentést, miszerint az önkormányzat által az esélyegyenlőség jegyében létrehozott és támogatott Csepel Utánpótlás Sportegyesület és a 110 éves múlttal rendelkező, 4x magyar bajnok, bajnoki örökranglistán hetedik helyen lévő Csepel FC SE 2022.07.01-től egybeolvadva, Csepel FC USE néven, közösen folytatja a szakmai munkát, a  gyerekek és edzők létszámát tekintve közel 250 fővel.
Azt gondoljuk, hogy ez a tavalyi megállapodás valóban annak az 1. lépése, hogy végre történik valami előrelépés a kerület labdarúgásában.

Biztosan megvan az oka, hogy a jelen pillanatban igazolt labdarúgó nélküli CSTC a versenyzői létszámot tekintve a kerület 4. számú egyesületében látja az aranykorszak lehetőségét, úgy, hogy minket, mint a kerület legnagyobb egyesületét meg sem kerestek semmilyen formában.
Illetve ez így nem teljesen fedi a valóságot, mert bár az újonnan alakult nagy egyesületünket valóban nem keresték meg egyszer sem, a Csepel FC SE-t az elmúlt közel 2 hónapban rendszeresen bombázták olyan „ajánlatokkal”, miszerint ha kihátrál a közös munkából, akkor maradhat a Béke téri stadionban; viszont ha kitartanak a megállapodásunk mellett, akkor 2022.07.01-el ki leszünk tiltva a létesítményből (a Csepel FC-nek a Béke téri stadion a megépülés óta az otthona).
A vezetőségnél nem értek célt, ezek után következtek az edzőink, akik már azt az ajánlatot kapták, hogy ha a Béke téren akarnak továbbra is edzősködni, akkor hagyják itt az egyesületünket és vigyék magukkal a hozzájuk tartozó gyerekeket is.
Ezt az „ajánlatot” olyannyira nem is leplezik, hogy a szülői értekezletre szóló meghívón az alábbi mondat is szerepel: „Továbbá várunk minden olyan labdarúgó edzőt is, aki a pályafutását a Béke téri sporttelepen szeretné folytatni!”.

A tegnapi, rögtönzött szülői után több megkeresést is kaptunk, miszerint úgy (is) lehetet értelmezni az elhangzottakat, mintha velünk akarna bárki is egyezségre lépni; ezt szeretnénk újra leszögezni, hogy NINCS ÍGY, MINKET SENKI, SEMMILYEN KOMPROMISSZUMMAL NEM KERESETT MEG !

Váratlanul nyilván nem ért minket a fenti ultimátum, hiszen a tavaly sokak által üdvözölt és dicsért bejelentésnek már akkor meg lett az „eredménye”:
https://merce.hu/2021/08/20/fideszes-belviszaly-miatt-nem-hasznalhatjak-a-beke-teri-stadiont-a-csepeli-focistak/
Az csak plusz pikantériát ad az akkori eseményeknek, hogy Németh Szilárd úgy tiltott ki akkor egy komplett egyesületet a pályáról, hogy a fia is az egyesület igazolt versenyzői közé tartozott.

U.i.: Információnk szerint a kerületben működő, más sportágakban tevékenykedő egyesületek is hasonló „ajánlatokat” kapnak, veszélyeztetve így közel 1000 gyermek sportolási lehetőségét.

Nagyon reméljük, hogy a fenyegetésekkel ellentétben senki nem szeretné a gyerekek kárára ellehetetleníteni a mi és más egyesületek munkáját.

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület