Hírek

5-1-re nyert felnőtt csapatunk a BKV II ellen

2021.06.01.
A bajnokság 26. fordulójában a BKV II-t látták vendégül felnőtt játékosaink.

5-1-re nyert felnőtt csapatunk a BKV II ellen

Jól kezdtek a mieink, hiszen Mercz és Györkei góljával korán kétgólos előnyre tettünk szert. A 34. percben kettős emberelőnybe kerültünk, mert Gábort és Talpast is kiállította a játékvezető. 
Ennek megfelelően a második játékrészt is a CSUSE uralta és Németh G. egy, valamint Szén Sz. két alkalommal lőtt a kapuba. A vendégek a 77. percben Vargyas révén szépítettek, de így is 5-1-re nyertünk, így csapatunk őrzi a harmadik helyét a tabellán. 
Csepel Utánpótlás SE - BKV Előre II 5-1 (2-0) 
Hollandi út, vezette: Csékei A. (Busai A., Róka K.) 
CSUSE: Gál D. (Bognár D. 75.p), Szén Sz., Rebecsák (Nasanjargal 46.p), Györkei (Szikszai 60.p), Czékmány, Strum (Kékesi 46.p), Hegyes, Szűcs B. (Tanács 46.p), Horváth Á., Németh G., Mercz 
BKV II: Éliás, Tóth B., Gyöngyösi, Gábor C., Talpas, Vargyas, Szabó K., Bellusz, Fazekas, Krupecz (Bálint 63.p), Balogh B. 
Gólszerzők: Mercz 26.p, Györkei 32.p, Németh G. 50.p, Szén Sz. 60.p, 87.p ill. Vargyas 77.p 
Sárga lapok: Németh G. 18.p, Strum 23.p ill. Tóth B. 86.p 
Kiállítva: Gábor C. 34.p, Talpas 34.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Három hete nem tudtunk mérkőzést játszani ellenfeleink különböző indokai miatt. Majd végre eljön egy ellenfél, aki olyan dolgokat művel a pályán, ami nem éppen odavaló. 10 méterről, nekifutásból derékon rúgni, majd utána leköpni valakit pusztán azért, mert az elvette a csapattársamtól a labdát, nem valami nagy sportértékkel bír. De ők legalább eljöttek..." 
Szép volt Fiúk! Hajrá CSUSE! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület