Hírek

5-0-ra nyert felnőtt csapatunk

2021.11.23.
A BLSZ II. osztály tizenkettedik fordulójában az Ember-Előnyt látta vendégül felnőtt csapatunk.

5-0-ra nyert felnőtt csapatunk

Jól kezdtek a mieink, mert Ficsór a 10. percben, míg Péli a 15. percben talált a kapuba. Ezen a napon nem volt ellenszere az Ember-Előnynek, mert a félidő előtt Vágó találatával gyakorlatilag eldőlt az összecsapás. 
A második játékrészben Szűcs B. és Gelics egy-egy góljával még magabiztosabb lett a győzelem, mivel így 5-0-ra nyertünk. 
Csepel Utánpótlás SE - Ember-Előny SA 5-0 (3-0) 
Hollandi út, vezette: Lantos T. (Tóth I. T., ifj. Czakó T.) 
CSUSE: Gál D., Rebecsák (Szikszai 78.p), Hegyes, Péli (Budai 78.p), Vágó (Czékmány 86.p), Gelics, Ficsór (Tanács 86.p), Kékesi, Horváth Á., Szűcs B., Fehér D. 
Ember-Előny: Zubány, Homonyik, Blazinovits, Kozma M., Bíró G., Nevelős (Soós 54.p), Csegedi (Péntek 47.p), Dudás G. (Michl 20.p), Erdei (Jagoschitz 86.p), Nagy L. (Kardos 67.p), Kozma Z.  
Gólszerzők: Ficsór 10.p, Péli 15.p, Vágó 37.p, Szűcs B. 52.p, Gelics 80.p 
Sárga lap: Kozma Z. 78.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Ha minden meccsen ilyen mentalitással léptünk volna pályára, most dobogós helyekért küzdenénk. Ebből az őszi hullámvasútból még egy meccsünk hátra van. Kíváncsian várom a TF elleni mérkőzést..."
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel!

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület