Hírek

4-2-re nyert a Pénzügyőr az U19 ellen

2022.04.27.
A BLSZ U19-es bajnokság 15. fordulójából elhalasztott Pénzügyőr elleni meccsét, kedden pótolta a CSUSE.

4-2-re nyert a Pénzügyőr az U19 ellen

Jól kezdtük a találkozót, mert a 16. percben Budai D. révén előnybe kerültünk. A 22. percben azonban Horváth P. egyenlített, míg a félidő előtt Szabó B. góljával már a vendégek vezettek. 
Fordulás után előbb újra Szabó B., majd Kozma talált a kapunkba, amire mi a 88. percben Strum pontos lövésével válaszoltunk, így ezúttal 4-2-re kikaptunk. 
Csepel Utánpótlás SE - Pénzügyőr SE 2-4 (1-2) 
Hollandi út, vezette: Baranyi G. ű
CSUSE: Bognár D., Budai D. (Jusztin 80.p), Gyergyói, Horváth Á., Varga Z., Szikszai (Szén Á. 64.p), Kerner (Borbély Balázs 80.p), Hegyes, Kmetz (Strum 58.p), Fehér D., Tanács 
Pénzügyőr: Farkas Cs., Sásdi (Kozma 56.p), Filó (Bagyinszki 56.p), Hári, Horváth P. (Albert 62.p), Homonnay (Horváth Á. 73.p), Szabó B., Fehér M. (Kolics 73.p), Trencsányi, Kovács J., Pásztor (Sárosi 62.p) 
Gólszerzők: Budai D. 16.p, Strum 88.p ill. Horváth P. 22.p, Szabó B. 38.p, 62.p, Kozma 78.p 
Sárga lap: Bagyinszki 67.p
Németh Gábor vezetőedző: "Ha a száraz tényeket nézzük, kaptunk egy óriási lesgólt és két szöglet utáni jócskán elkerülhető találatot, közben nekünk is adódtak lehetőségeink az ellenfél kapuja előtt, amivel nem tudtunk élni. Összességében egy remek fizikai és technikai képességekkel rendelkező csapattal találkoztunk. A vereség ellenére örülök, hogy ilyen együttesekkel találkozunk az idei bajnokságban, mert ez a játékosaim fejlődését szolgálja."
Hajrá Csepel! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület