Hírek

4-2-re nyert a Pénzügyõr az U19 ellen

2022.04.27.
A BLSZ U19-es bajnokság 15. fordulójából elhalasztott Pénzügyõr elleni meccsét, kedden pótolta a CSUSE.

4-2-re nyert a Pénzügyõr az U19 ellen

Jól kezdtük a találkozót, mert a 16. percben Budai D. révén elõnybe kerültünk. A 22. percben azonban Horváth P. egyenlített, míg a félidõ elõtt Szabó B. góljával már a vendégek vezettek. 
Fordulás után elõbb újra Szabó B., majd Kozma talált a kapunkba, amire mi a 88. percben Strum pontos lövésével válaszoltunk, így ezúttal 4-2-re kikaptunk. 
Csepel Utánpótlás SE - Pénzügyõr SE 2-4 (1-2) 
Hollandi út, vezette: Baranyi G. û
CSUSE: Bognár D., Budai D. (Jusztin 80.p), Gyergyói, Horváth Á., Varga Z., Szikszai (Szén Á. 64.p), Kerner (Borbély Balázs 80.p), Hegyes, Kmetz (Strum 58.p), Fehér D., Tanács 
Pénzügyõr: Farkas Cs., Sásdi (Kozma 56.p), Filó (Bagyinszki 56.p), Hári, Horváth P. (Albert 62.p), Homonnay (Horváth Á. 73.p), Szabó B., Fehér M. (Kolics 73.p), Trencsányi, Kovács J., Pásztor (Sárosi 62.p) 
Gólszerzõk: Budai D. 16.p, Strum 88.p ill. Horváth P. 22.p, Szabó B. 38.p, 62.p, Kozma 78.p 
Sárga lap: Bagyinszki 67.p
Németh Gábor vezetõedzõ: "Ha a száraz tényeket nézzük, kaptunk egy óriási lesgólt és két szöglet utáni jócskán elkerülhetõ találatot, közben nekünk is adódtak lehetõségeink az ellenfél kapuja elõtt, amivel nem tudtunk élni. Összességében egy remek fizikai és technikai képességekkel rendelkezõ csapattal találkoztunk. A vereség ellenére örülök, hogy ilyen együttesekkel találkozunk az idei bajnokságban, mert ez a játékosaim fejlõdését szolgálja."
Hajrá Csepel! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet