Hírek

4-2-es felnőtt vereség a Budatéténytől

2022.05.05.
BLSZ II. osztályú felnőtt csapatunk a Budatétény otthonába látogatott a bajnokság huszonkettedik fordulójában.

4-2-es felnőtt vereség a Budatéténytől

A 32. percben Gréczy révén előnybe került ellenfelünk, majd egy perccel később Kleinhappel is betalált a kapunkba. A 37. percben Péli kozmetikázott az eredményen, így még maradt esélyünk a pontszerzésre a második félidőben. 
Szünet után viszont Gréczy újra a kapunkba talált, míg a 60. percben Péli ismét szépített. Csapatunk mindent megtett a döntetlenért, azonban a 76. percben Vörös góljával a Budatétény lezárta az összecsapást és 4-2-re győzött. 
Budatétény SE - Csepel Utánpótlás SE 4-2 (2-1) 
Budatétény, vezette: Dienes A. (Baranyi G., Kecskeméti I.) 
Budatétény: Benedek, Vejmola, Gréczy (Hirsch 88.p), Kleinhappel (Rehó 82.p), Kalászdi (Vörös 68.p), Papp Á. (Ferenczi 80.p), Bodnár, Dorogi, Kreuz, Vaár, Szikes 
CSUSE: Gál D., Budai D. (Ficsór 62.p), Péli, Györkei, Németh G., Szikszai, Hegyes, Mercz (Guba 72.p), Fehér D., Horváth Á., Szűcs B. 
Gólszerzők: Gréczy 32.p, 59.p, Kleinhappel 33.p, Vörös 76.p ill. Péli 37.p, 60.p 
Sárga lapok: Vejmola 43.p, Ferenczi 80.p ill. Mercz 29.p, Szűcs B. 50.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Védelmi hibáinkat a Budatétény többször is kihasználta, így az egész találkozón csak futottunk az eredmény után. Kétszer jöttünk vissza a mérkőzésbe, de ellenfelünk jobban akarta a győzelmet és ez döntőnek bizonyult."
Hajrá Csepel! 

 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület