Hírek

4-2-es felnõtt vereség a Budatéténytõl

2022.05.05.
BLSZ II. osztályú felnõtt csapatunk a Budatétény otthonába látogatott a bajnokság huszonkettedik fordulójában.

4-2-es felnõtt vereség a Budatéténytõl

A 32. percben Gréczy révén elõnybe került ellenfelünk, majd egy perccel késõbb Kleinhappel is betalált a kapunkba. A 37. percben Péli kozmetikázott az eredményen, így még maradt esélyünk a pontszerzésre a második félidõben. 
Szünet után viszont Gréczy újra a kapunkba talált, míg a 60. percben Péli ismét szépített. Csapatunk mindent megtett a döntetlenért, azonban a 76. percben Vörös góljával a Budatétény lezárta az összecsapást és 4-2-re gyõzött. 
Budatétény SE - Csepel Utánpótlás SE 4-2 (2-1) 
Budatétény, vezette: Dienes A. (Baranyi G., Kecskeméti I.) 
Budatétény: Benedek, Vejmola, Gréczy (Hirsch 88.p), Kleinhappel (Rehó 82.p), Kalászdi (Vörös 68.p), Papp Á. (Ferenczi 80.p), Bodnár, Dorogi, Kreuz, Vaár, Szikes 
CSUSE: Gál D., Budai D. (Ficsór 62.p), Péli, Györkei, Németh G., Szikszai, Hegyes, Mercz (Guba 72.p), Fehér D., Horváth Á., Szûcs B. 
Gólszerzõk: Gréczy 32.p, 59.p, Kleinhappel 33.p, Vörös 76.p ill. Péli 37.p, 60.p 
Sárga lapok: Vejmola 43.p, Ferenczi 80.p ill. Mercz 29.p, Szûcs B. 50.p 
Németh Gábor vezetõedzõ: "Védelmi hibáinkat a Budatétény többször is kihasználta, így az egész találkozón csak futottunk az eredmény után. Kétszer jöttünk vissza a mérkõzésbe, de ellenfelünk jobban akarta a gyõzelmet és ez döntõnek bizonyult."
Hajrá Csepel! 

 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet