Hírek

4-1-re győzött Pestszentimrén az U15

2022.04.27.
A bajnokság huszonkettedik fordulójában a Pestszentimrével mérte össze erejét U15-ös csapatunk.

4-1-re győzött Pestszentimrén az U15

A mieink végig jól játszottak és már az első játékrészben döntésre vitték a mérkőzést, hiszen Siklósi és Kovács B. mellett egy öngól is született. 
Fordulás után Chiorean is a kapuba talált, míg hazai oldalról a 72. percben Varga Á. révén érkezett a szépségtapasz, így a CSUSE 4-1-re győzött.  
Pestszentimrei SK - Csepel Utánpótlás SE 1-4 (0-3) 
Vilmos Endre Sportcentrum, vezette: Kovács B. 
Pestszentimre: Kovács G., Halustyik, Molnár D., Antal, Fekete Á. (Szabó E. 58.p), Varga Á., Gulyás, Bárány (Batka 58.p), Zentai, Keresztes, Szabó L. 
CSUSE: Bacsa, Kovács B., Bándy, Kovács Cs. (Prisztál 66.p), Jakabó-Szentpétery (Chiorean 49.p), Németh R., Béres, Galuska (Vadász 57.p), Bacsó, Béky (Bíró 49.p), Siklósi 
Gólszerzők: Varga Á. 72.p ill. Siklósi 17.p, Szabó L. 25.p (öngól), Kovács B. 34.p, Chiorean 67.p  
Rebecsák Szilárd vezetőedző: "Helyenként jól és tetszetősen, taktikailag az eddigieknél érettebben játszva, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk."
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület