Hírek

4-0-ra nyert az U15 a Barca Academy ellen

2022.05.26.
A BLSZ U15-ös bajnokság huszonhatodik fordulójában a Barca Academy csapatát látta vendégül a CSUSE.

4-0-ra nyert az U15 a Barca Academy ellen

Az elsõ játékrész még nem hozott gólt, azonban a fordulást követõen a mieink magasabb fokozatba kapcsoltak és Németh R., Chiorean, Béres A. és Bándy egy-egy góljával 4-0-ra gyõztek, így már a harmadik helynél biztosan nem végez hátrébb U15-ös csapatunk a tabellán. 
Csepel Utánpótlás SE - Barca Academy 4-0 (0-0) 
Hollandi út, vezette: Berki Z. 
CSUSE: Bacsa, Kovács B., Bándy, Kovács Cs., Németh R., Béres A., Galuska (Bíró 41.p), Bacsó, Jakabó-Szentpétery, Béky, Siklósi (Chiorean 51.p, Vadász 61.p)
Barca: Keszthelyi, Dózsa (Tengerész 55.p), Tarsoly (Banga 66.p), Németh B. (Delongo 66.p), Tully, Marsi, Kiss G., Szatmári, Dénes (Abdussayed 61.p), Baráth (Földeák 41.p), Körmeni 
Gólszerzõk: Németh R. 49.p, Chiorean 55.p, Béres A. 69.p, Bándy 80.p  
Sárga lapok: Galuska 30.p ill. Szatmári 9.p 
Rebecsák Szilárd vezetõedzõ: "Nagyon rossz mentalitással kezdtük a mérkõzést, sértõdött játékosokat láttam, akiknek mindennel bajuk volt, azt hittük elég a mezt kivinni a pályára, tisztelet a kivételnek. Bár helyzeteink az elsõ félidõben is megvoltak, de játékban nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk. A szünetben sikerült rendet tenni a fejekben és a nagyobb figyelem hozta magával a jobb és pontosabb játékot, ami gólokban is megmutatkozott."
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet