Hírek

3-0-s sikerrel rajtolt az U15

2021.09.23.
U15-öseink idei első meccsükön a Dalnoki vendégei voltak.

3-0-s sikerrel rajtolt az U15

Béres és Németh R. egy-egy góljával a félidőre már kettő nullára vezettünk, a második játékrészben pedig Galuska zárta le végképp az összecsapást, mert az ő találatával alakult ki a 3-0-s végeredmény.  
Dalnoki Jenő LA - Csepel Utánpótlás SE 0-3 (0-2) 
Vasgolyó u., vezette: Markovics M. 
Dalnoki: Szöllősi (Szendrei-Mufics 57.p), Leidál, Kling, Botka (Szeles 57.p), Benus (Kovács B. 49.p), Szűcs-Ratkai, Kádár (Jóni 41.p), Ferge, Kalmár, Deák (Osztovics 41.p), Várkonyi (Horváth P. 41.p)  
CSUSE: Jakabó-Szentpétery, Kovács Cs., Siklósi, Németh R., Béres, Chiorean (Nagy L. 67.p), Galuska, Bándy, Kovács B., Vadász S. (Béky 41.p), Bacsó 
Gólszerzők: Béres 16.p, Németh R. 40.p, Galuska 74.p 
Sárga lap: Németh R. 76.p 
Rebecsák Szilárd vezetőedző: "A mérkőzés elején egy picit megilletődötten kezdtünk, több hibával, bátortalanul. Kapusunknak hála (Jakabó-Szentpétery László) azonban nem kerültünk hátrányba. Negyedóra, húsz perc után kezdtük felvenni a meccs ritmusát és azt a teljesítményt nyújtani, amit tudunk. Szünetre már két gólos előnnyel mehettünk, egy szépen lejátszott szögletvariációnak és egy remek helyzetfelismerésnek köszönhetően. A második félidőben stabilan és jobban is játszottunk, a harmadik gólunkkal pedig el is döntöttük a mérkőzést. Az első negyedóra, húsz perc kivételével az egész csapatot dicséret illeti, fegyelmezett, csupa szív játékáért!"
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel! 

További cikkek:

Túra
Kikapott a Budai FC-től felnőtt csapatunk
2022.05.11.
A BLSZ II. osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában a második helyen álló Budai FC vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...
Túra
4-1-re nyert az U15
2022.05.11.
Az U15-ös bajnokság huszonnegyedik fordulójában a Gerrzo otthonába látogatott a CSUSE. ...
Túra
Véget ért az U13-as tornasorozat tavaszi fele
2022.05.11.
Az utolsó idei U13-as tornán a KISE-vel és a Pestszentimrével mérte össze erejét U13-as csapatunk. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület