Hírek

2-1-re nyert női csapatunk a Balatonfüred ellen

2021.05.13.
Vasárnap, a bajnokság huszonötödik fordulójában a Balatonfüredet látta vendégül női NB II-es csapatunk.

2-1-re nyert női csapatunk a Balatonfüred ellen

Jól kezdtünk, hiszen Kókai 30. percben szerzett találatával vezetéshez jutottunk. Néhány perccel később Vojnity révén egyenlített a Balatonfüred. 
A második félidőben sokáig a mezőnyben gyűrték egymást a felek és mikor már-már elkönyvelhettük volna a döntetlent, akkor egy perccel a lefújás előtt Diamant találatával eldöntöttük a három pont sorsát. 
Csepel Utánpótlás SE - Balatonfüredi FC 2-1 (1-1)  
Hollandi út, vezette: Polyák A. (Grécs B., Sui X.) 
CSUSE: Forgács, Horváth T. (Kovács A. 83.p), Schuszter (Buchmüller 46.p), Mayer (Nagyczakó 66.p), Méhes, Diamant, Boda, Kókai, Pável, Tajti, Nagy B. 
Balatonfüred: Fodor, Iványi, Madarasi, Tóta (Gettinger 68.p), Csik (Kaszap 46.p), Tóth T., Tolner, Vojnity, Árkiné (Takács V. 79.p), Schmera (Faragó 79.p), Koncz 
Gólszerzők: Kókai 30.p, Diamant 89.p ill. Vojnity 37.p  
Sárga lapok: Csik 44.p, Iványi 51.p, Kaszap 69.p 
Kincses Ernő vezetőedző: "A tegnapi ünneplés után ma megmutattuk, hogy nemcsak bulizni, hanem melózni is tudunk! Aki éjjel legény az nappal is az! Le a kalappal a csajok előtt!"
Szép volt Lányok! Hajrá CSUSE! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület