Hírek

2-1-re nyert felnõtt csapatunk

2021.09.23.
A bajnokság harmadik fordulójában a Közterületet látta vendégül felnõtt csapatunk.

2-1-re nyert felnõtt csapatunk

Az elsõ félidõ hajrájában Horváth Á. és Györkei talált Sziklai kapujába, így nyugodtan mehettünk a szünetre. A második játékrészben rengeteg kecsegtetõ helyzet adódott a mieink elõtt, de azok rendre kimaradtak. A 90. percben ugyan szépített Tóth A., de így is 2-1-re nyertünk. 
Csepel Utánpótlás SE - Közterület SK 2-1 (2-0) 
Hollandi út, vezette: Szkrajcsics T. (Koczák R., Kiss II. G.) 
CSUSE: Gál D., Budai D. (Szikszai 80.p), Péli (Rebecsák 72.p), Mészáros, Györkei (Kékesi 46.p), Ficsór, Varga Z. (Kerner 46.p), Hegyes, Fehér D., Guba (Czékmány 84.p), Horváth Á. 
Közterület: Sziklai, Pindák, Lõrincz, Farkas J. (Battonyai-Fehér 46.p), Szatmári (Kolozsvári 66.p), Laschober, Tóth A., Gremsperger, Szabó N., Varga Á., Király  
Gólszerzõk: Horváth Á. 34.p, Györkei 40.p ill. Tóth A. 90.p 
Sárga lapok: Péli 64.p ill. Szabó N. 64.p, Laschober 69.p, Tóth A. 92.p 
Németh Gábor vezetõedzõ: "Jól kezdtük a mérkõzést és a félidõ derekára egy remek helyzetfelismerésnek köszönhetõen a vezetést is megszereztük. Ezt a játékrész végén egy szép kontrával megdupláztuk, így két gólos elõnnyel fordultunk. A második játékrészben nagy nyomást nem tudott ránk helyezni ellenfelünk. Az utolsó percekben mégis sikerült gólt szerezniük, amivel kicsit izgalmassá tudták tenni a hosszabbítást. Összességében magabiztos és fontos gyõzelmet arattunk." 
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet