Hírek

2-1-es felnőtt vereség Hidegkúton

2021.10.14.
A BLSZ II. osztály hatodik fordulójában a Hidegkút vendégeként lépett pályára felnőtt csapatunk.

2-1-es felnőtt vereség Hidegkúton

Noha több helyzetünk is akadt, a vezetést mégis a hazaiak szerezték meg Horváth Z. révén a 30. percben. Az 56. percben Kis B. lövésével már 2-0-ra vezetett házigazdánk. 
A 67. percben Gelics révén szépítettünk, de a folytatásban egyenlítenünk már nem sikerült, így 2-1-re kikaptunk. 
Hidegkúti SC - Csepel Utánpótlás SE 2-1 (1-0) 
Hidegkút, vezette: Kurtej J. (Sudicky B., Pusztai G.) 
Hidegkút: Gál L., Dzimba (Kovács G. 46.p), Fantoly, Novák, Hegedűs, Macsinka (Ebert 46.p), Horváth Z., Huber, Kovács D. (Kovács B. 90.p), Csibra, Kis B. (Kovács K.) 
CSUSE: Gál D., Budai (Varga Z. 54.p), Hegyes, Guba (Kékesi 72.p), Péli (Strum 54.p), Györkei, Gelics, Ficsór (Sehu 81.p), Fehér D. (Czékmány 75.p), Szűcs, Horváth Á.  
Gólszerzők: Horváth Z. 30.p, Kis B. 56.p ill. Gelics 67.p 
Sárga lapok: Dzimba 6.p, Kovács G. 53.p ill. Péli 52.p, Györkei 70.p, Fehér D. 73.p, Strum 80.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Egy bőven nyerhető mérkőzésen nem sikerült pontot szerezni. Rengeteg lehetőségünk volt az első félidőben, ott el lehetett volna dönteni a találkozót. Ehelyett nekünk kellett szaladni az eredmény után, ami sosem jelent jót. Kettő nullás hátrányból is meg lehetett volna az egyenlítés, de megint csak sok rossz megoldást választottunk az ellenfél kapuja előtt és egyszer-kétszer Fortuna sem szorongatta a kezünket. A forró szív megvolt ezen a mérkőzésen, de a tiszta fej nem annyira. Lehet, hogy az elmúlt forduló történése is szerepet játszik ebben, de ezen túl kell lépnünk és el kell kezdenünk pontokat gyűjtögetni..."
Hajrá Csepel! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület