Hírek

2-1-es felnõtt vereség Hidegkúton

2021.10.14.
A BLSZ II. osztály hatodik fordulójában a Hidegkút vendégeként lépett pályára felnõtt csapatunk.

2-1-es felnõtt vereség Hidegkúton

Noha több helyzetünk is akadt, a vezetést mégis a hazaiak szerezték meg Horváth Z. révén a 30. percben. Az 56. percben Kis B. lövésével már 2-0-ra vezetett házigazdánk. 
A 67. percben Gelics révén szépítettünk, de a folytatásban egyenlítenünk már nem sikerült, így 2-1-re kikaptunk. 
Hidegkúti SC - Csepel Utánpótlás SE 2-1 (1-0) 
Hidegkút, vezette: Kurtej J. (Sudicky B., Pusztai G.) 
Hidegkút: Gál L., Dzimba (Kovács G. 46.p), Fantoly, Novák, Hegedûs, Macsinka (Ebert 46.p), Horváth Z., Huber, Kovács D. (Kovács B. 90.p), Csibra, Kis B. (Kovács K.) 
CSUSE: Gál D., Budai (Varga Z. 54.p), Hegyes, Guba (Kékesi 72.p), Péli (Strum 54.p), Györkei, Gelics, Ficsór (Sehu 81.p), Fehér D. (Czékmány 75.p), Szûcs, Horváth Á.  
Gólszerzõk: Horváth Z. 30.p, Kis B. 56.p ill. Gelics 67.p 
Sárga lapok: Dzimba 6.p, Kovács G. 53.p ill. Péli 52.p, Györkei 70.p, Fehér D. 73.p, Strum 80.p 
Németh Gábor vezetõedzõ: "Egy bõven nyerhetõ mérkõzésen nem sikerült pontot szerezni. Rengeteg lehetõségünk volt az elsõ félidõben, ott el lehetett volna dönteni a találkozót. Ehelyett nekünk kellett szaladni az eredmény után, ami sosem jelent jót. Kettõ nullás hátrányból is meg lehetett volna az egyenlítés, de megint csak sok rossz megoldást választottunk az ellenfél kapuja elõtt és egyszer-kétszer Fortuna sem szorongatta a kezünket. A forró szív megvolt ezen a mérkõzésen, de a tiszta fej nem annyira. Lehet, hogy az elmúlt forduló történése is szerepet játszik ebben, de ezen túl kell lépnünk és el kell kezdenünk pontokat gyûjtögetni..."
Hajrá Csepel! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet