Hírek

Újabb U15-ös gyõzelem

2021.11.17.
A bajnokság tizenegyedik fordulójában a Dalnokit látta vendégül U15-ös csapatunk.

Újabb U15-ös gyõzelem

Már az elsõ félidõben eldöntötték a mieink a lényegi kérdéseket, hiszen Németh R., Bacsó és Kovács B. is betalált a vendégek hálójába. Fordulás után Béres révén már négy volt az elõnyünk, ám a lefújás elõtt nem sokkal Kádár kozmetikázott az eredményen.

Csepel Utánpótlás SE - Dalnoki Jenõ LA 4-1 (3-0)
Hollandi út, vezettte: Virág M. 
CSUSE: Bacsa (Prisztál 67.p), Kovács B., Bándy, Kovács Cs., Jakabó-Szentpétery, Németh R., Béres, Galuska, Bacsó, Chiorean, Vadász (Bíró 47.p) 
Dalnoki: Szendrei-Mufics, Horváth P., Tusák, Botka (Kovács B. 47.p), Leidál, Jóni (Szeles 47.p), Kling, Szûcs-Ratkai (Zsigó 47.p), Kádár, Ferge, Pók 
Gólszerzõk: Németh R. 20.p, Bacsó 29.p, Kovács B. 39.p, Béres 43.p ill. Kádár 73.p 
Sárga lap: Zsigó 78.p 
Rebecsák Szilárd vezetõedzõ: "Magabiztos gyõzelmet arattunk, nem volt kérdés, hogy melyik a jobb csapat. Ugyanakkor koncentrációs problémákat láttam, megelégedtünk a gyõzelemmel, nem voltunk magunkkal szemben igényesek, nem adtuk le azt a teljesítményt, ami bennünk van. Ezen a gondolkodásmódon változtatni kell. Ettõl függetlenül, az eredményhez gratulálok!"
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet